Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » 13/L 168 cm 48-50kg fogynii...

13/L 168 cm 48-50kg fogynii akarok! Tippek? Nehany csontom kiáll a gerincem pl. De nem veszesen.

Figyelt kérdés
48-50 kg kozott bandukolok sajnos volt.olyan idoszak ahol az evesben nem ismertem hatarokat es zabaltam agyba fobe .. Rossz vege lett ugyanis 60 kg ra felhiztam..! Nyaron neki kezdtem a fogyokuranak aminek jo eredmenye lett ! Mos tis mindennap futok zsirtegetek hasprest es hasizmot is csinalok :) ez is meglatszik mert kockasodik a hasam.. Viszont a napi kcal bevitelem 800-900 kozott van de igyis ha eszek valamit hanyatnam magam(nincshozzagusztusom) ezert beletorodom:( elmegy a hangulatom es szoszerint (kinzom magam.. Utom stb.) nemorultem meg! a hasam meg mindig nem a lapos has koze tartozik mert van rajta hàj ami mar rohadtulidegesif! Valaki segitsen PLS! :( Valami hasrol fogyaszto vagy diete vagy valami:) elore is koszonom!
2013. okt. 3. 16:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hetes vagyok.

Örülök, hogy nem tiltakozol, és legalább elgondolkozol felette, hogy valóban nem kell Neked fogynod.

Csak elhiszed, ha mindenki ezt mondja Neked!!!!

Kedves, már menstruálsz?....mert bizony az ilyen soványoknál az is problémát szokott okozni. Erre is gondolnod kell.

A soványság helyet legyen fontosabb számodra, hogy kedves, megnyerő jellemű legyél!

2013. okt. 4. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Uristen!!! az a lany a kepen NAGYON GAAAAAZ! Sajnalatos, hogy ilyen fotokat latnak a fiatalok es azt hiszik, hogy ez a meno.

800-900 kozott?

13 eves vagy, meg fejlodo korban, a vilagert se fogyokurazz, mert elcseszheted egy eletre a tested! (vagy legalabb hosszu evekre)

Nagyon fontos a rendszeres mozgas, de az egeszseges (megfelelo mennyisegu) etkezes.

A BMR az egy szam, ami azt mutatja, hogy egy ember teste mennyi kaloriat eget el egy nap, ha nem csinal semmit csak fekszik az agyban. A suly/magassag/eletkor segitsegevel kiszamoltam, hogy a te tested minimum 1400 kaloriat eget el ha NEM csinalsz semmit csak egesz nap fekszel.

Na most vagy nagyon durvan elszamolod magad, mikor azt hiszed, hogy 8-900 a napi beviteled, vagy nagyon durva ehinsegben szenved a tested es te lehet hogy eszre sem veszed es egyszercsak elajulsz az utcan mert leesik a vercukrod, vagy begorcsol vmelyik szerved...

2013. okt. 4. 23:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Igazatok van es mar sokan mo dtak mik lehetnek a kovetkezmenyei de akkoris mentem a fejem utan ..

Hat 800-900 kcalt eszek igaz.. De ha ehes vagyok tornaval vagy valamivel lefoglalom magam.. Aztan alszok.. megfogadom a tanacsokat koszonom szepen a segitseget.. :)

2013. okt. 7. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!