13/L 168 cm 48-50kg fogynii akarok! Tippek? Nehany csontom kiáll a gerincem pl. De nem veszesen.
Hetes vagyok.
Örülök, hogy nem tiltakozol, és legalább elgondolkozol felette, hogy valóban nem kell Neked fogynod.
Csak elhiszed, ha mindenki ezt mondja Neked!!!!
Kedves, már menstruálsz?....mert bizony az ilyen soványoknál az is problémát szokott okozni. Erre is gondolnod kell.
A soványság helyet legyen fontosabb számodra, hogy kedves, megnyerő jellemű legyél!
Uristen!!! az a lany a kepen NAGYON GAAAAAZ! Sajnalatos, hogy ilyen fotokat latnak a fiatalok es azt hiszik, hogy ez a meno.
800-900 kozott?
13 eves vagy, meg fejlodo korban, a vilagert se fogyokurazz, mert elcseszheted egy eletre a tested! (vagy legalabb hosszu evekre)
Nagyon fontos a rendszeres mozgas, de az egeszseges (megfelelo mennyisegu) etkezes.
A BMR az egy szam, ami azt mutatja, hogy egy ember teste mennyi kaloriat eget el egy nap, ha nem csinal semmit csak fekszik az agyban. A suly/magassag/eletkor segitsegevel kiszamoltam, hogy a te tested minimum 1400 kaloriat eget el ha NEM csinalsz semmit csak egesz nap fekszel.
Na most vagy nagyon durvan elszamolod magad, mikor azt hiszed, hogy 8-900 a napi beviteled, vagy nagyon durva ehinsegben szenved a tested es te lehet hogy eszre sem veszed es egyszercsak elajulsz az utcan mert leesik a vercukrod, vagy begorcsol vmelyik szerved...
Igazatok van es mar sokan mo dtak mik lehetnek a kovetkezmenyei de akkoris mentem a fejem utan ..
Hat 800-900 kcalt eszek igaz.. De ha ehes vagyok tornaval vagy valamivel lefoglalom magam.. Aztan alszok.. megfogadom a tanacsokat koszonom szepen a segitseget.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!