Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » 13/L 168 cm 48-50kg fogynii...

13/L 168 cm 48-50kg fogynii akarok! Tippek? Nehany csontom kiáll a gerincem pl. De nem veszesen.

Figyelt kérdés
48-50 kg kozott bandukolok sajnos volt.olyan idoszak ahol az evesben nem ismertem hatarokat es zabaltam agyba fobe .. Rossz vege lett ugyanis 60 kg ra felhiztam..! Nyaron neki kezdtem a fogyokuranak aminek jo eredmenye lett ! Mos tis mindennap futok zsirtegetek hasprest es hasizmot is csinalok :) ez is meglatszik mert kockasodik a hasam.. Viszont a napi kcal bevitelem 800-900 kozott van de igyis ha eszek valamit hanyatnam magam(nincshozzagusztusom) ezert beletorodom:( elmegy a hangulatom es szoszerint (kinzom magam.. Utom stb.) nemorultem meg! a hasam meg mindig nem a lapos has koze tartozik mert van rajta hàj ami mar rohadtulidegesif! Valaki segitsen PLS! :( Valami hasrol fogyaszto vagy diete vagy valami:) elore is koszonom!
2013. okt. 3. 16:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Reggelire egy szendvics, ebédre egy rántott husi sültkrumplival, vacsira fasirt rizzsel.

Csodákra képes, sokkal jobb alakod lesz tőle, nem leszel botsáska, hibás önképpel rendelkező nyvajgó fruska!

2013. okt. 3. 16:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen agyi károsultakat vinném pszichológushoz, mert erős képzavarban szenvednek..
2013. okt. 3. 17:01
 3/13 A kérdező kommentje:

Első.. Koszi a fruskázást

2. Nem vagyok orult o.O sot egyaltalan.. Csak tanacsot akartam kermi de csak az oltast kapom :/ koszonom szepen nektek

2013. okt. 3. 17:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Amúgy neked mi az ideális alak? Linkelsz képet?
2013. okt. 3. 17:53
 5/13 A kérdező kommentje:
[link] ez nagyon tetszik*-* es orulnek ha ilyen combom lenne de orobalkoztam mindennel de nem ment le csak kb 1cm sse tobb se kevesebb
2013. okt. 3. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Na ezért kapsz csak letolás, mert képzavarban szenvedsz. Nagyon rossz azt gondolni hogy egy anorexiás lány jól néz ki. Senkinek nem jön be ha csontokat lát..Minél előbb felfogod hogy az egészséges kinézet sokkal sikeresebb jövőt ad, mintha úgy nézel ki mint egy Auschwitzi túlélő..
2013. okt. 3. 19:04
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Kedves kislány!

Nem hogy kövér vagy, fogynod kéne, hanem pont ellenkezőleg!!!!

Te sovány vagy!!!!!!!....és eszed ágába se jusson fogyni!

Még tinédzser vagy, van egy ideálod. A soványság jön be Neked úgy látom.

De ha ilyen sovány maradsz, és még fogyózol is hozzá, akkor a nőiességed bánja majd!

Egyáltalán nem szép és főlen nem egészséges a csontkollekció. A fiúknak egyáltalán nem jön be!

Étkezz egészségesen inkább, mert később súlyos következményei lesznek a helytelen táplálkozásodnak.

2013. okt. 3. 20:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönom a tanacsokat
2013. okt. 3. 22:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha ilyen sovány vagy és leszel is, melled SOHA nem lesz! Szerinted kinek tetszik egy deszka két pirulával? Elárulom, még annak sem, akinek a "picicici" tetszik, mert neked még annyi se lesz.
2013. okt. 4. 10:00
 10/13 A kérdező kommentje:
:/ igazatok lehetm.
2013. okt. 4. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!