Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Max gain Plus 1kg Biotech...

Valaki003 kérdése:

Max gain Plus 1kg Biotech USA? Véleményetek? Most akarok rendelni de nem tudom jó-e

Figyelt kérdés

#bodybuilding #Max Gain Plus 1kg Biotech USA
2013. febr. 8. 06:13
 1/7 A kérdező kommentje:

vagy Hyper Mass 5000

nem igazán gyúrok még de ha meglesznek akkor kezdek neki keményen amit rólam :174 cm 45 kg :SS 16éves

2013. febr. 8. 06:37
 2/7 Manócska7 válasza:
0%
Szerintem ezek a cuccok nem egészségesek. Mindegyik mű. Sok sportoló lett már rosszul vagy halt meg mert ilyet szedett.
2013. febr. 10. 16:29
 3/7 anonim válasza:
a biotech, az szar.Mo-n gyártyák és amit lehet elbasztak
2013. febr. 17. 17:25
 4/7 anonim válasza:

Atya ég milyen sötétek vagytok... Ez táplálékkiegészítő, hogy a bánatba lehetne ettől meghalni? Ki halt bele ilyenbe, áruld már el nekem? Ez élelmiszer! Szteriodba, na abba már igen, de az teljesen más tészta, semmi köze egy tápkieghez.

pl. ez a max gain plus tartalmaz: fehérje, szénhidrát, zsír, élelmi rost. Ennnyi. Mit gondolsz, amit megeszel szilárd kajaként, abban ezek nincsenek benne? Agyam elszáll...

Egyébként szerintem jó lesz ez, kezdésnek nagyon is! :) Én anno Hyper Mass 5000-el kezdtem, az is nagyon sokat dobott rajtam, pedig eléggé nehezen hízok :/

2013. febr. 18. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor halsz meg tőle, ha valaki jól fejbevág vele, esetleg ha a torkodra megy és megfulladsz. amúgy annyira egészségtelen mint a tojás hallal. :D
2013. febr. 21. 19:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :3 meghalni tőlle XDD azért kicsit tulzás :D
2013. febr. 23. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Én inkább innen válogatnék:

[link]

2014. márc. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!