Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Örök fiatalság? Mit gondoltok...

Örök fiatalság? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Most olvastam két cikket, egy 43 éves japán nőről, aki 20-nak néz ki és egy 70 éves afro-amerikai nőről, aki 40-nek. Mindketten évek óta vega életmódot folytatnak, csak nyers zöldségeket, gyümölcsöket esznek, sok folyadékot isznak, rendszeresen ápolják a bőrüket.

Itt van a 2 cikk egyébként (angolul olvastam, azért ezt linkelem, mert itt van videó is, de magyarul is rá lehet keresni a nevükre):

[link]

[link]

Mi a véleményetek, ez az életvitel vajon mindenkinél beválna? Az igaz, hogy a négerek és ázsiaiak alapvetően kevésbé látványosan öregszenek általában, de azért mégis elgondolkodtató, meg máskor is olvastam már ilyesmiről...

2012. szept. 16. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

Pardon, kihagytam egy fontos fehérjeforrást: a gabonák. A rizs, főleg a hántolatlan (barna)rizs az ideális a gabonák közül, nem csak fehérje szempontból, mivel gluténmentes, és könnyen emészthető.

(Részben az izomépítést is segítik a gabonafélék, de arra leginkább egyes olajos magvak a legkifejezettebbek.)

2012. okt. 22. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Részemről jócskán elmúltam 30, ennek ellenére dohányboltban elkérik a személyimet. Buszon, ha a sofőr nem ismer diákjegyet akar adni.

Lakat-zár randin szóvá teszik a hölgyek, miért akarok magamnak öreg nőt? Pedig egy 10essel fiatalabban nálam!

Húsevő vagyok, nem adok a bio-ra semmit, nem is hiszek benne. Igaz nem iszom, nem drogozom, nem járok dohányfüstös, alkoholmámoros szórakozó helyre. Gazdagnak sem mondanám magam a 100e-es fizummal.

20 éve nem napoztam sokak szerint ezért marad fiatal a bőröm, talán ez a fiatalságom titka.

37/F

2013. aug. 6. 09:13
 13/13 anonim ***** válasza:

A fiatal külső a legtöbb esetben alkati. Nálunk én vegi vagyok ,a család többi tagja nem, mégis mindenki sokkal fiatalabbnak látszik a koránál, a 70 évestől a 35 évesig (és tizenévesen, gyerekként is ez volt jellemző mindannyiónkra).

A vegetáriánusság mégis egy óriási plusz az egészségre nézve, tehát sokat javít az életminőségen mind testileg, mind lelkileg. (Ettől még más tényezők ronthatnak az állapoton, de legalább ennyivel kevesebb tényező ront, ami nagyon sokat jelent!)

2013. aug. 8. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!