Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A zacskós leves mennyire...

A zacskós leves mennyire egészségtelen?

Figyelt kérdés
Én imádom a zacskós leveseket, főleg az olasz gulyást, meg az ausztriai zöldségleveseket. Mennyire egészségtelenek? Ha mondjuk egy héten átl. 1-et eszem? Szerintem nagyon finom, főleg a sok sós fűszer benne, oda vagyok értük. Hogy tudnék "leszokni"?
2012. márc. 24. 19:01
1 2
 11/13 anonim válasza:
52%

Egyetértek, hisz kis drogtól is meg lehet halni, csak kisebb az esélye.

Nyugodj meg, senki nem beszélt arról, hogy meghalsz, de az ilyen zacskós levesek tényleg nagyon egészségtelenek.

2013. nov. 29. 17:02
 12/13 anonim válasza:
85%
ÁLLJUNK MEG!Élelmiszeripari gépészmérnök vagyok! A zacskós levesek nem drogok nem halálosak nem mérgezőek és nem is egészségtelenek... Indok nélkül írnak ide botorságokat!
2014. jan. 23. 17:02
 13/13 anonim válasza:
100%
Tudom, régi kérdés, de le kell írjam. 28 éves vagyok, a kolis éveim alatt ebédre csak zacskós leveseket ettem. Volt, hogy 1 nap 2őt is. Sosem maradt ki. Makk egészséges vagyok, mindenem rendben van, nincs méreg a testemben és jól érzem magam. Nem mondom, hogy normál levest nem kell enni, de ha nincs más ez is nagyon jó. Inkább dohányozzak a sarkon vagy mit akartok? Először tájékozódjatok aztán oksokodjatok.
2021. márc. 18. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!