Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mit csináljak, hogy végre...

Mit csináljak, hogy végre elfogadja a családom az új táplálkozási szokásaimat?

Figyelt kérdés

Sajnos 3 hónappal ezelőtt kiderült,hogy Candidám van.Orvosi javaslatra elkezdtem csinálni a Candida diétát,ami ugye azt jelenti,hogy rengeteg élelmiszer tiltólistára került.Az első 2 hét maga volt a pokol,de mostanra már hozzászoktam az új étrendemhez.Odafigyelek,hogy kellő mennyiségű vitamint és tápanyagot bevigyek a szervezetembe és a sok káros dolog elhagyása miatt nagyon jól érzem magam a bőrömben.Ehhez hozzátartozik az is,hogy szépen elkezdtem leadni a felesleges kilókat is(volt belőle bőven).Tehát összességében nagyon örülök,hogy belevágtam a dologba és nagyon jól érzem magam.

Az egyetlen probléma,hogy a családom rossz szemmel nézi ezt a dolgot.Ők abban a hitben élnek,hogy ha nem eszel szalonnát,meg kolbászt akkor nem lehetsz egészséges.Naponta veszekednek velem,mert szerintük nem eszem normálisan és folyton azzal jönnek,hogy rosszul nézek ki,nem kellett volna lefogynom stb.

Hiába próbálom nekik elmagyarázni a dolgot meg sem hallják,csak szajkózzák a saját begyepesedett eszméiket.

Tegnap volt az utolsó csepp a pohárban,amikor anyukám testvére szó szerint kijelentette,hogy az az ember szép,aki jó kövér!!!Nem értik meg,hogy valójában nem is a fogyás miatt kezdtem el diétázni,hanem egészségügyi okokból és az,hogy közben le is fogytam csak egy + pozitívum.Borzasztóan idegesítenek a folyamatos kommentárok.Mit csináljak,hogy ne piszkáljanak többet??

22/L

2012. márc. 6. 09:50
1 2
 11/11 anonim válasza:
költözz el otthonról!:DD
2012. júl. 25. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!