Japán kristálygomba ital alkoholtartalmát hogyan lehet megemelni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem az a lényeg, de egy kedves ismerösömet szeretném megviccelni ezzel.2011. dec. 9. 11:03
1/4 anonim válasza:
Bocsánat, de ez nagyon gyerekes. Nem tudod megviccelni vele, egyből érezné az ízén, sőt, ha jó a szaglása, már az illatán is. Nem tudod keverni úgy, hogy ne ríjon le róla, hogy az nem az, mint aminek próbálod "eladni". Nem lenne ebből vicc, csak hülyének nézne az ismerősöd.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán érted a dolgot...
Arra gondoltam, hogy mi az, amibol tobbet kellene beletenni, vagy meddig-hogyan kellene érlelni, hogy ne a normál 1-2%-os alkoholtartalma legyen,hanem mondjuk 3-4%. Mit gondoltál, pálinkával szeretnén keverni? :D
2011. dec. 9. 12:51
4/4 csmm88 válasza:
Én azt halottam, hogy a 10 napos erjesztésnek már van hatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!