Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Szójás ital?! Miért jó? Vagy...

Szójás ital?! Miért jó? Vagy helyette maradjak a 100%-os üdítőknél?

Figyelt kérdés

Az Aldiban lehet kapni almás és narancsos szójás italt.

Szeretem a bio, szóval az egészséges dolgokat.

De ez konkrétan miért jó, hogy szójás, és nem 100%-os?

2010. máj. 3. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mert finom, bár én csak joya-t itttam régen (amikor volt rá pénzem) ....mennyibe kerül ez az ital az aldiban?
2010. máj. 3. 13:37
 2/8 A kérdező kommentje:

azt tudom, hogy finom. imádom :D

most akciósan 199 Ft, és 1 literes.

de nem szokott mindig lenni, és teljes áron 299 Ft azt hiszem.

2010. máj. 3. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:

köszi :)

amúgy, ha pasi vagy ne igyál szóját..de a 100 %-os gyümölcslét én spec nem tartom annyira egészségesnek

2010. máj. 3. 13:43
 4/8 A kérdező kommentje:

szivi! :D

am csaj vagyok(15 de nemsokára 16) :P

milyen hatással van a férfiakra? :P

2010. máj. 3. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
A szója az ösztrogénhez hasonló hormont tartalmaz, ami a nőknél van. Távol keleten a nők igen nagy aránya nem is észleli a klimaxot, mert rengeteg szóját fogyasztanak. A férfiaknál azért veszélyes, mert ha sokat fogyasztanak, akkor halált is okozhat.
2010. máj. 3. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
A 100%-os üdítő majdnem ugyanolyan szar, mint a kóla. Mondjuk ha bio, akkor lehet, hogy nem, azt nem tudom.
2010. máj. 4. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A 100%-os üdítők néha jók, viszont azzal számolni kell, hogy nagyon savasak a gyümölcs tartalomtól, így a fogakat tönkre teszik.
2010. máj. 6. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve,hogy amire az van írva hogy 100%os gyümölcstartalom, az hiába tartalmaz csak gyümölcsöt,de ugyan úgy fel van vizezve.Csak olvassátok el a dobozon. Egy ilyen üdítő se tartalmaz 100 gyümölcsöt és semmi mást.Én már próbáltam itthon 100%os baracklét csinálni,de az olyan sűrű volt hogy kanállal kellett enni,szóval érdemes átgondolni,hogy mit hiszünk el.Csak olvassátok el mindig a hátoldalt is.
2010. máj. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!