Ivásra alkalmas desztillált vízet hol lehet venni vagy,
hogy lehet házilag elkésziteni?
41/50 anonim válasza:
A desztillált víz ivása legalább akkora népbutítás mint a pi víz, áltudományosság az egész, persze szerintem itt egyesek szerint a vízzel hajtott autót is csak a gonosz olaj lobbi tarja vissza.. Jobbak az ételek italok íze tessék mondani placebo hatásról hallott-e már? Másrészt a csapvíz tényleg nem a legtökéletesebb és ásványvíz párti vagyok, de például gyerekeknek szükséges inniuk, hogy megszokják az adott régió kórokozóit ezért van például az, hogy míg nekünk a mediterrán országok csapvízétől megy a hasunk ott ők vígan isszák.. Akit még ez sem győz meg mert hát nagy az isten állatkertje az gondolkodjon el azon, hogy vajon a tengervízből desztillált vízbe miért teszik bele utólag nagy költségek árán a sokat és az egyéb ásványi anyagokat, ha az egyszer olcsóbb is lenne másrészt "olyan jó".. Még egyszer, ha van valamilyen pozitív hatása is teljes mértékben PLACEBO, gondoljunk arra, hogy létezik álterhesség is akkor egy ilyen dolgot simán eltudunk hitetni magunkkal, persze akkor nem árt már a chemtrail-re is vigyázni!! (irónia)
2015. okt. 27. 23:08
Nyugodj már le okoska, simán meg lehet különböztetni a csapvizet itt Mo.-n és a csapvizet pl Japánban ahol iszonyatosan lágy a víz. Ezáltal az italok íze is változik , meg amúgy sem poénból használnak deszt vizet a pálinka hígításra még a nevesebb gyártók is, mivel ha csapvizet tennének bele tönkretennék vele az egészet. Nem placebo, egyszerű kémia. Ha valamibe sok szar van akkor annak szar lesz az íze.
2015. okt. 28. 16:44
41 ke. Akkor a halálos betegnek miért reenger sót adnak? Miért nem öli meg az orvosilag tisztaságú víz a beteget? Vagy mi az ozmozis müködési elve, ha már ennyire tanult ember?:) Köszi elöbb bizonyítsd be, hogy nem jó. Orvosi tanulmány sem bizonyította, hogy ölt is volna a desztvíz.:)
2015. nov. 23. 06:40
Mennyi sok Darwin díjas ember, te jó ég!
2016. márc. 19. 14:38
Ellen érvet is, mert így nem fogják érteni miért?
2016. márc. 21. 17:06
46/50 A. P.Jutka válasza:
Én is természetgyógyász vagyok és szintén tudom ajánlani a desztillált víz ivását. A keresőbe írd be, hogy kukta, szilikon cső....így magad készítheted, emberi áron, különben nagyon drága, ha veszed.Én naponta 2-3 liternyit készítek így magamnak.
2016. aug. 14. 17:22
Én 3 hónapot ittam és itt vagyok.:) Prosztata gyuladásomat 4 nap alatt tette helyre. Gyógyszeres kezeléssel gyomromat is haza vágták. Hajrá orvos tudomány.
2016. aug. 27. 17:26
Desztillált vízet kell inni, mert az tiszta! Nézzetek szét a neten,írjátok be a keresőbe Desztillált víz! És rá jöttök hogy igaz. You Tube ott sok videó van róla!
2017. máj. 11. 06:00
Na most én akvarisztikai felhasználásra kerestem desztillált vizet, így jutottam el ehhez a kérdéshez. Az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról semmit nem tudok, de a halakéról igen. Ha a halak sima desztillált vízben, vagy ozmóvízben (ozmózis szűrő létezik akvarisztikai felhasználásra), akkor elpusztulnak. Vissza kell bele teni vízkezelő folyadékokkal az ásványi anyagokat, ami a halaknak kell. Lényegében kiveszünk belőle minden ásványi anyagot, hogy aztán vissza tegyük azt a párat, ami a halaknak kell, így a víz lágyabb lesz, de a szükséges ásványok benne vannak. Az utólagos vízkezelés nélkül viszont a halak elpusztulnak.
Az emberi fogyasztásra szánt desztillált vizet is csak úgy tudom elképzelni, hogy ha a szükséges ásványokat vissza is tesszük bele!
2018. máj. 1. 13:07
Logikus, mert a zorvosok is desztvizbe teszik a sót:) és nem csapvizben adják be infuzióban.xD Én pisi sót teszek be az 250 köróli szokot lenni. de volt hogy 3 évig csak desztvizet ittam és nem vok hal. A természet ad gyömülcsöt zölfdéget, esővizet. NE a mostani káros esövizröl beszéljünk. Ami természetes az egészségesebb
2018. máj. 19. 18:58
Kapcsolódó kérdések: