Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ivásra alkalmas desztillált...

Ivásra alkalmas desztillált vízet hol lehet venni vagy, hogy lehet házilag elkésziteni?

Figyelt kérdés
Ne írjanak olyanok akik azt írják nem iható, hanem olyanok írjanak akik isznak vagy néha kura szerűen szoktak inni desztillált vízet!
2011. febr. 21. 20:52
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
21%
szerintem ne is keress desztillált vizet ivásra mert nincs benne ásványi anyag és az nem jó főleg ha sokáig csak olyat iszol
2011. febr. 28. 19:23
 22/50 anonim ***** válasza:
26%
Életvízbe lehet kapni. Nem tudom van e nálatok bolt, ha nincs akkor rendelj online életvíz :)
2011. márc. 18. 20:36
 23/50 A kérdező kommentje:
Mi felénk nincs ilyen bolt, de ha írnál egy linket, hogy hol lehet rendelni akkor megkönömém. :)
2011. márc. 19. 12:43
 24/50 anonim ***** válasza:
4%
[link] :)
2011. márc. 19. 18:27
 25/50 anonim ***** válasza:
50%
Még egy link, [link]
2011. márc. 19. 18:29
 26/50 A kérdező kommentje:
Ezek sajnos nem jók mert ioncseréltek...
2011. márc. 19. 18:39
 27/50 anonim ***** válasza:
37%
Azt mondják gyógyszertárban is lehet kapni, de nem tudom.
2011. márc. 20. 11:44
 28/50 anonim válasza:
50%
Gyógyszertárban tudsz venni 2literes kiszerelésben. Mi oxigénpalackhoz vettünk, meg vasalni...
2011. márc. 21. 21:38
 29/50 anonim ***** válasza:
0%
Benzinkúton, esetleg nagyobb bev. kp.-okban
2011. márc. 23. 19:04
 30/50 anonim válasza:
79%

Én több mint fél éve desztvizen élek + heti 2-3 sör is benne van :)

Elején féltem ezért vérvételekkel vizsgáltattam hogy van e mellékhatása azaz látszik é a vérképemen esetleges durva mellékhatása a desztvíznek :)

El kell mondjam hogy Crohn beteg is vagyok! Szóval nem hogy romlottam volna gyakorlatilag minden vizsgált értékem közeledett a normális irányába :) sőt azóta az energiám az egekben van

Feleségemnek nem tudott összejönni a baba, .... ő is kismértékben 50% ban desztvizet fogyaszt. Ma már útban van Hálistennek a baba.

Szóval lehet mondani hogy sarlatánság! .... Csak én már nem veszem ezeket be :)

Elején patikában szereztem be az egészségügyi desztvizet igaz csak ugy adták el nekem ha azt mondtam hogy alkohol hígítására vagy pálinka gyártáshoz kell :) de adtak mindig :)

de drága ezért vettem egy gépet inkább a desztilláltvíz . hu-ról.

Ez van! Az Ioncserélt vízzel vigyáznék mert bizonyos gyantával kezelik ami kivonja a vizkövet meg a vizkövet okozó elemeket de nagyon mást nem szed ki szóval azt szerintem ne vegyetek

de sima deszt víz szerintem nem árthat de mondom aki fél az vegye az orvosi desztvizet amit gyógyszerekbe is beletesznek szóval az mitől lenne ártalmas :) nem is vágom :)

2011. júl. 17. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!