14-15 éves korom óta fáj a fejem. Ezt úgy kell elképzelni, hogy napi szinten van hogy órákig, van hogy napokik, úgy fekszek úgy kelek. Ennyi idő alatt már rájöttem, hogy az időjárás nagyban befolyásolja, ha meleg front, ha hideg, nekem akkor is fáj. Ha épp nincs semmi akkor talán nem, de ugye ez ritka. Már voltam kivizsgáláson is, mindent megvizsgáltak de semmi bajom. Voltam 18 éves koromban akupunktúrás kezelésen, ami lecsökkentette a fájdalmamat egy évig, aztán folyamatosan visszajött, és most ugyanúgy fáj. Gyógyszerek nem segítenek sokáig napi szinten ettem a fájdalomcsillapítókat annyira hogy már ha lázas voltam nem tudta a gyógyszer elmúlasztani, mert már gyógyszertúltengésem volt. Valakinek vmi tanács mit tehtnék még?23L
Én mást mondok neked. Én nekem 12 éves korom óta volt ez a bajom, halomszámra ettem az Algopirynt és a fronttal együtt még jobban fájt mindig a fejem, szinte mindennap.. Mindenki csak annyit mondott, biztos a front és én is elhittem.Betudtam magam,.hogy nagyon frontérzékeny vagyok. Most 26 évesen lett gyanús, hogy nehéz ételek, vagy nagy szénhidráttartalmú ételek után is fáj a fejem és olyan szinten bedurran , hogy a fájdalom csillapító sem hat. Előjöttek más tünetek is, pl. csúnya pattanásos volt az állam, hámlott a bőröm és vérzészavaraim voltak, valamint csokievési rohamaim. A 6. nőgyógyászom vette észre ultrahangon, hogy PCO-m van és Ő küldött el a belgyógyász-endokrinológushoz, mert ez a betegség a pajzsmirigy alulműködése és inzulinrezisztencia miatt alakul ki és kamaszkorban kezdődik a hirtelen hormon változással.
A doki elküldött terheléses vérvételre és valóban nem jó a cukorgörbém. Kapok 2 gyógyszert és láss csodát, talán ha 3 havonta fáj a fejem, akkor is csak, ha erős front jön. El sem akartam hinni. Szerintem lehet, hogy neked is el kéne menned egy belgyógyászhoz.
2010. nov. 9. 10:44
12/18 A kérdező kommentje:
Hát ez elég rosszul hangzik azért... remélem nekem semmi ilyen bajom nincs. Már csak azért is mert írtad a vérvételt... nos hát én attól írtózom, tűfóbiám van elájulok ha ilyet látok. Mint írtam az előzőben mandulaműtétem volt 3éve, előtte vért vettek, és véralvadást vizsgáltak, csak ott 15 perc alatt ájultam el 3x. Ennyire iszonyodom a tűtől. De majd meglátom még utánaérdeklődöm és lehet elmegyek.
2010. nov. 9. 16:24
13/18 anonim válasza:
Szia! Kérdeznék egy nagyon egyszerüt. Mennyi vizet, vagy folyadékot iszol napi szinten?
2010. nov. 16. 20:08
14/18 A kérdező kommentje:
Próbálok sokat inni, mert tudom, hogy a vízhiány is okozhat fejfájást, mennyiségre nem tudom megmondani, de amennyi tőlem telik megiszom, a kis termetem létére. Nem is nagyon fér belém sok, de próbáltam már hogy nagyon sok folyadékott ittam háta elmúlik de napok múltán sem lett jobb... így nem hiszem hogy ez a bajom.
2010. nov. 17. 08:27
15/18 anonim válasza:
próbáld meg a Kal-mag nevű vitamint,az egy szuper dolog!
2010. nov. 18. 07:38
16/18 anonim válasza:
dekompresszív kraniektómia talán segíthet
2010. nov. 20. 08:51
17/18 anonim válasza:
reiki: tedd a jobb kezed a homlokodra, a balt meg a tarkódra vagy 5 percre. csináld ezt minden nap lefekvés előtt. apámnak ez segített. neki 13 éven keresztül fájt a feje
2010. nov. 22. 20:23
18/18 anonim válasza:
Reikivel egyetertek. Bevalhat. Kontrollalt vizfogyasztas segithet (napi 2- 2,5 liter) Figyeld meg a kornyezetedet. Ott is elofordulhat olyasmi ami kivaltja a fejfajast (vilagitas, regi, mas szemelyekhez tartozo targyak - reiki ezeken is javithat). Koffein, dohanyzas, alkohol kerulendo, vagy csak nagyon mertekkel. Ha fogamzasgatlot szedsz, akkor beszelj nogyogyasszal. Ha rendszertelen eletet elsz, vagy sokat dolgozol, ergo nem pihensz, ... Szoval ezer es ezer lehetoseg. Oooh es az etkezesed legyen kiegyensulyozott. Ha nem eszel valtozatosan, akkor valamilyen asvanyi anyag, vagy vitamin hianya is okozhat vissza-visszatero fejfajast. Pszichologiai tenyezo: csaladi problemak, egyeb gondok. stb, stb. stb. Gyogyulgass :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!