Volt vki hasonló helyzetben?
Termeszetgyogyasz!
Bp. az Elixir kozpontban talalsz olyat, Aki tehetseges es megbizhato.
Én kapszulában szedtem a Béres Antifrontot, nekem nagyon bevált. Napi egy, és semmi bajom nem volt. Ha néha kihagytam 1-et, akkor sem. (Mellesleg a fogamzásgátlót is naponta kell szedni, nem lehet kihagyni... ez is olyan, oda kell figyelni.) Nekem a melegfronttól fáj a fejem.
A fájdalomcsillapító visszaüt, ahogy nálad már nem is működik. Olvastam, hogy ha valaki túl sokat szedi, már eleve attól is fáj neki, ha nem veszi be az (egyre nagyobb) adagot - úgy működik, mint a kábítószer, egyre több kell, egyre gyakrabban, ha nem kapod meg, elvonási tüneteid lesznek. Szerintem veled is ez történt.
Így már baromi nehéz...
Esetleg a homeopátiát megpróbálhatod, nekem nem használt, IGAZ nem voltam homeopátiás orvosnál, csak találomra kértem egy szert a patikustól. De azt mondják, számít, hogy szakember mondja meg, hogy a te bajodra mit kell szedned.
Amit én még megfigyeltem: ha nem eszem húst tartósan, nem fáj a fejem (frontkor). Többször kipróbáltam, mindig bevált. Csak az a baj vele, hogy ha szénhidráttal pótolom (mert csak zöldséggel jóllakni nem lehet), baromi gyorsan hízom. Úgyhogy nem tudok vega lenni, pedig az nálam megoldás lenne. De nincs kedvem 100 kilósra hízni. (Hiába mondják, hogy a vegák egészségesek és vékonyak... nem igaz...) Esetleg ezt még kipróbálhatod, vesztenivalód nincs.
*néha azért bírjam ki, hogy ha fáj nem veszek be egyből gyógyszert, csak ha már nagyon muszáj
Nekem ezzel az a bajom, hogy ha veszek be gyógyszert, amikor érzem, hogy kezd fájni, akkor jó eséllyel elmúlik, vagy tompa marad. Ha megvárom, míg "nagyon muszáj", akkor már hiába veszek be bármiből bármennyit, iszonyúan fáj és lüktet, mozgatni alig bírom a fejemet, csak feküdnék mozdulatlanul. Ráadásul így akár 2-3 napig is fáj egyfolytában.
Lehet, hogy rosszat teszek, de ha lehet, én inkább az elején beveszem a gyógyszert, akkor nem vagyok rosszul és tudok dolgozni meg élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!