A vega étrendű milyen édességet eszik, amiben nincs se tej, se tojást?
Figyelt kérdés
Vega vagyok, de édességet szoktam enni. Nemrég jutott eszembe, hogy egy tábla csoki is tejes, így azt nem lehet enni. Szeretem a sütit, de abban meg tojás van. És néha majd megveszek egy kis édességért. Aki ebben jártas, mit szokott enni, ha eédeset kíván?tegnapelőtt 14:30
1/6 retektorta válasza:
Van tejmentes csoki. Szerencsére engem nem érint a dolog, családtagnak szoktam venni.
2/6 A kérdező kommentje:
Én az állatokért nem eszek, hogy ne szenvedjenek. Sok szörnyűséget láttam és igyekszem elkerülni mindent, ami az Ő életükbe kerület.
tegnapelőtt 14:39
3/6 A kérdező kommentje:
Konkrét csokit tudsz mondani? Márka, hol lehet venni?
tegnapelőtt 14:39
4/6 retektorta válasza:
Írd be a google-ba, hogy tejmentes csokoládé.
5/6 anonim válasza:
Nemrég olvastam a ghánai kakaótermesztésről. Inkább mem stresszellek vele. 😭
6/6 anonim válasza:
Sem a tej, sem a tojás nem kerül az állat életébe. Amúgy kiváló nasi az aszalt gyümölcs, diákcsemege, magvak. Azon kívül szezámszelet, müzliszelet, háztartási keksz, Geszti Eszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!