Miért jó vegánnak lenni?
Én húsevő vagyok, de volt hogy hónapokig nem ettem húst, attól függően, hogy kívántam-e vagy sem.
Azért lehet jó vegánnak lenni, mert úgy érezheted, te irányítasz az életedben, hogy nem eszel meg mindent ami szembejön, tudatosabb vagy.
Miért jó, mik az előnyei?
- Sokkal kisebb ökológiai lábnyom
- Tudatosabb fogyasztás
- Megfelelően összeállított növényi étrend sokkal egészségesebb is
Én nem vagyok vegán, de azért megpróbálkozozm a válaszadással:
- egy csomó jó vegán kaja van
- életmódváltás, ami akár pozitívan is befolyásolhatja az ember egészségét
nálam az is egy plusz hogy a hal kimarad az étrendből :)
" én értelmes humanoid élet formának tekintem magam"
Ezzel nem értek egyet, mert aki ilyen borzasztó helyesírással képes írni, az nem lehet értelmes lény.
Emellett nem ártana felfrissíteni a biológiai ismereteidet, mert a húsban nincs semmi olyan tápanyag, ami másban nincs.
(Írom ezt annak ellenére, hogy én mindenevő vagyok, de minimális húsfogyasztással - heti max. egy alkalom -, ennek oka egyrészt, hogy szeretem a húst, másrészt nincs meg bennem az az erő, hogy lemondjak róla.)
"Emellett nem ártana felfrissíteni a biológiai ismereteidet, mert a húsban nincs semmi olyan tápanyag, ami másban nincs."
Ezt nem tudhatjuk.
Egészséges, génkezelés- és vegyszer mentes házi vagy vadhússal semmi baj nincs.
Az ipari szeméttel van a baj. Akár hús, akár gabona, akár saláta. Továbbá az agyonra feldolgozott gabona és cukorfélékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!