Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Melyik ez a fajta vitamin?

Melyik ez a fajta vitamin?

Figyelt kérdés

Engem olyan fajta vitamin komplex vagy gyógynövény/ék érdekelnének amik az egész agyra és működésére kihat. Pótolja az elhalt sejteket, pótolja a szükséges vitaminokat és ásványianyagokat meg mindent ami kell, szükséges számára.

Köszönöm

( Számomra fontosak lennének az értékes válaszok, válaszadók)

2023. jan. 3. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg megtudod, hogy melyik ez a fajta vitamin, már nevezhetsz is Nobel-dijra.
2023. jan. 3. 22:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél?
2023. jan. 3. 23:29
 3/10 Z003 ***** válasza:

Engem érdekelne az örök élet. Viccet félretéve nincs ilyen. Pontosabban a legnagyobb gond ezzel van: "Pótolja az elhalt sejteket". Olyan van ami esetleg segíti a neuronok kapcsolatok természetes kialakítását, vagy növelik a vérellátást ezzel javítva a sejtek állapotát. De olyan nincs ami csak úgy visszanöveszti az agyadat.

Az általános készítmények meg léteznek ami az agy műkődéshez szükséges ásványi anyagokat és egyéb vegyületeket tartalmazza pl.: MEMOlife (bár ez szerintem nagyon túlárazott és vannak készítmények ugyan ezzel az összetétellel és az ár töredékével). Persze nincs olyan vitamin készítmény ami 100%os lefedést biztosít így egy egészséges étrend is szükséges melléjük.

2023. jan. 4. 00:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudtommal a kurkuma az pótolja az elhalt sejteket
2023. jan. 4. 09:35
 5/10 Z003 ***** válasza:

Tekintve hogy a "Bio életmód" kategóriába raktad és nem az alternatív gyógyításba vagy ezotériába. Feltételezem hogy nem varázsszereket keresel. Ha a kurkumának lenne ilyen hatása szerinted létezne alchermer és demmencia?

Egy elhajt sejtet nem lehet csak úgy pótolni. Viszont az tény hogy vannak bizonyított jótékony hatásai. De semmiképp nem növeszti újra az agyad.

2023. jan. 4. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:

én is követem a kérdést!nagyon érdekel a téma,de nincs ekkora elvárásom.

Nálam nagy gondok vannak a tanulással,elolvasok valamit és alig marad meg belőle valami,nehezen értek meg feladatokat,dolgokat..stb stb..

Sok vizsgálaton voltam és nem találtam semmit.

Kérdező,szerintem a "pótolja az elhalt sejteket" azt felejtős de a többi az lehetséges.Sok vitamin,étrend kiegészítő van,pl halolaj nagyon felkapott ilyen téren.

2023. jan. 4. 17:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha Pontosan olyan nincs is amit a kérdésembe írtam de hozzá hasonló? Az melyik?
2023. jan. 5. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:

halolaj kapszuláról konkrétan azt olvastam,hogy pl az ADHD/ADD betegségre jótékonyhatással van,javítja a koncentrációs képességet és a memóriát,abból 1001 fajta van, nyilván nem a legolcsóbb a legjobb,próbának nézz ki egy középárkategóriát.

"pótolja a szükséges vitaminokat és ásványianyagokat" és a halolaj kapszula mellé nyugodtan szedhetsz multivitamint is,abból is sok sok fajta van,de azt halottam a supradyn az egyik legjobb.

És tegyük fel hogy ezeket elkezded szedni,de ne várd azt hogy be veszel 1 szem halolaj kapszulát és egy szem multivitamint és jobban leszel,lehet 1-1 dobozt is elkell fogyasztanod mire érzel valamit.

2023. jan. 6. 21:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy ezekből a dolgokból kúrát kell csinálni min 3 hónapig
2023. jan. 7. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:
41%
A kurkuma nekem is jót tett, de ami igazán serkenti az agyműködést azok a nitrogén-oxid fokozók, pl. a citrullin. Vitaminból pedig mindegyik fontos, ezért a legegyszerűbb multivitamint szedni.
2023. ápr. 12. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!