Melyik fajta vitamint érdemes szedni mindennap? Esetleg van olyan amiben minden van egyben? Nektek melyik vált be?
Van A tól Z ig multivitamin, csak nagyon nehéz olyat (márkát) találni amiben tényleg minden benne van és jó minőségben (jó alapanyag/felszívódás/mennyiség).
Van jó pár topic ami ezzel foglalkozik
Minden vitamint érdemes szedni :) de ha leszűkítem a kört akkor azokból kell szedni amiből nem tudsz eleget természetes úton bevinni.
Ezek jellemzően D(3)-K(2)/Omega3 (Halolaj), B (komplex), C vitamin sose árt, nyomelemek.
Centrum az pont a legalja márka/termék (felejtsd el, túlárazott rossz minőség/arány stb) hiába van agyonreklámozva. ezt már egyszer leírtam itt valahol,- még jó kb 25 éve edzéshez vettem (mert én is csak a reklámokat láttam fiatalon) de később mikor kicsit utána olvastam összehasonlítottam más komolyabb (sport- táplálék kiegészítő) márkák vitaminjaival kb a placebo szintet súrolta a vitamin tartalma, persze azóta biztos rá kényszerültek a piaci trendeket követni, de tényleg csak egy nagy lufi termék.
Így hirtelen -szerintem- ez a 3 top vitamin márka jelenleg Magyarországon
[link] és a
"NOW" vitaminok: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!