Miert magas a koleszterin es triglicerid?
Figyelt kérdés
Aprilisi verkep kis elterest mutatott. Haziorvos : vagy gyogyszer vagy eletmodvaltas! Utobbit valasztottam: napi seta, elhagytam szinte mindent, szinte vegatarianus lettem / elotte se volt szalonna, kolbasz stb./ mostani verkepem meg magasabb erteket mutat! Ez most megis hogyan mukodik?2022. okt. 18. 01:22
11/12 A kérdező kommentje:
Haaat igen. Koszonom a valaszokat! Amit nem ertettem: fogytam 12 kg. 85-73/175 cm vagyok. Mediterran duetat fokytattam/ elotte se ettem zsiros dolgokat, persze a rejtett zsirokat nem figyeltem. 6,4 volt az ertek. 6 honap mulva fogyas dieta mozgas utan emelkedett 6,9-re. Kicsit ugy erzem, hiaba kuzdottem.
2022. okt. 19. 06:25
12/12 Ypszilon1980 válasza:
Nem küzdöttél hiába, csak a szervezet nem ennyire egyszerűen működik,nálad nem csak az étkezés befolyásolja. Amúgy meg más dolgokban előrébb tartasz, nem eszel annyi mérget meg szennyet. A koleszterin meg eleve fel van fújva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!