Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A barnacukor vagy a nádcukor...

A barnacukor vagy a nádcukor az egészségesebb?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Egyik sem egészségesebb a másiknál. A cukor az cukor, tökmindegy milyen színű.
2021. nov. 24. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Egyik sem. Főleg, hogy lehet barna nádcukor, tehát nem is egymást kizáró csoportokat mondtál.


Ha mindenképpen cukrot szeretnél enni, akkor a muscovado típus az olyan, ami minimálisan (mielőtt lepontoztok) de tényleg nagyon minimálisan egészségesebb. Nem egészséges. De egészségesebb.

2021. nov. 24. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2021. nov. 28. 08:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem jó
2021. dec. 2. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Most vettem észre a kérdést, és inkább belinkelem mert hosszú lenne elmondani.

[link]


Tehát a répacukorból csak fehér lehet (utólag tudják csak beszinezni, ezt meg is teszik ezért olyan olcsó sokszor) , a nádcukorból lehet fehér és barna is.


Bár nem egészségesebb de a fennt említett finomítatlan nádcukor a muscovado ami sötét színű, kicsit összeáll a zacskóban, na annak nagyon finom karamellhez hasonló íze van.

2022. jan. 27. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!