1/5 anonim válasza:
Egyik sem egészségesebb a másiknál. A cukor az cukor, tökmindegy milyen színű.
2/5 anonim válasza:
Egyik sem. Főleg, hogy lehet barna nádcukor, tehát nem is egymást kizáró csoportokat mondtál.
Ha mindenképpen cukrot szeretnél enni, akkor a muscovado típus az olyan, ami minimálisan (mielőtt lepontoztok) de tényleg nagyon minimálisan egészségesebb. Nem egészséges. De egészségesebb.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2021. nov. 28. 08:15
5/5 anonim válasza:
Most vettem észre a kérdést, és inkább belinkelem mert hosszú lenne elmondani.
Tehát a répacukorból csak fehér lehet (utólag tudják csak beszinezni, ezt meg is teszik ezért olyan olcsó sokszor) , a nádcukorból lehet fehér és barna is.
Bár nem egészségesebb de a fennt említett finomítatlan nádcukor a muscovado ami sötét színű, kicsit összeáll a zacskóban, na annak nagyon finom karamellhez hasonló íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!