Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Miért jött ennyire divatba a...

Miért jött ennyire divatba a bio életmód és miért ilyen drágák a bio termékek?

Figyelt kérdés
Anyukám csinált egyik vasárnap mindenféle bio kaját, csak, hogy megkóstoljuk. A papám is ott volt és mesélte, hogy gyerekkorukban csak ilyeneket ettek, mert ez volt az olcsó. Most meg ezek a legdrágábbak, és őszintén, ha tényleg annyira egészséges, akkor most miért kell gyógyszert szednie annak, aki ezeken a kajákon nőtt fel mint a papám?
2010. júl. 24. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
75 éves vagyok.Én is ilyeneken nőttem fel,de sokkal egészségesebb vagyok,mint aki a korpát meg a többi biónak nevezett cuccot eszik. Soha nem szedtem és nem is szedek gyógyszert.
2010. júl. 24. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont azért drága, mert divat.
2010. júl. 24. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Aki biocuccot eszik, az is lehet beteg. Csak kisebb eséllyel.
2010. júl. 29. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Régen, nagyszüleink idejében még természetes élelmiszereket fogyasztottak, természetes módon tartották az állatokat, nem tömték tele a kaját (és minden mást) vegyszerrel. Most minden nagyüzemi és mesterséges és olcsó, a bioélelmiszereket pedig azért adják drágábban, mert csak így éri meg előállítani, eladni annak a kevésnek, aki nem az olcsó szemetet veszi. De komolyan, ez nem elég logikus, és meg kell kérdezni? Nyilván az egészséges táplálkozás nem előzi meg az öregségből fakadó betegségeket, meg az öregedést magát sem. De ez sem logikus?? Úristen.
2010. aug. 31. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!