Napi 1,5 - max 3 liter vizet fogyasztok. Lehetnek ettől egészségügyi problémáim? SOS!
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 82 kg. Olyan munkát végzek, hogy tv-t csomagolok, 25 kg, és 300 darabot csinálunk meg, úgy kb 7500-8000 kg-t felemelek egy műszakon. Máma munkában megittam 0,5 liter tiszta vizet, de otthon azt megittam az egészet, így 1,5 litert megittam. Aztán délután megittam fél liter szénsavas üdítőitalt. Félig van.
Olvastam interneten, hogy kaphatok vízmérgezést. Úgy bepánikoltam, hogy iszok vizet, de félek, hogy lesz valami bajom ennyi víztől. Félek ha megiszom 2-3 pohárral egyszerre vizet lehet-e valami bajom. Igen túlságosan hypochonder vagyok.
Nagyon félek. Lehet ennyi vízmennyiségtől valami bajom?
2019. júl. 26. 22:11
1/4 anonim válasza:
Nyugalom, semmi bajod nem lesz. Én kiszállíóként dolgoztam, sokat kellett rakodni és ki-be ugrálni a kocsiból. Reggeltől estig lement a 6 liter mégsem lett semmi bajom. :)
2/4 A kérdező kommentje:
22:16: csak tudod úgy bepánikoltam mikor azt olvastam, hogy kaphatok vérmérgezést. Amúgy 6:00 - 14:00-ig dolgozom, 8:00-kor van szünet, akkor megiszom 3 kortyot, aztán 2 óra után már a fél liter lent van, és amikor megyek ebédre akkor már csak néhány víz maradt amit otthon megittam, és megittam üdítőitalt 0,5 litert kb. + kólát 2 pohárral.
2019. júl. 26. 22:26
3/4 anonim válasza:
Hogyan kapnál ennyitől vízmérgezést? Legyél már tisztában a fogalmakkal, mielőtt kérdést teszel fel.
4/4 Yskirde válasza:
Nem igazán értelek, napi 3 litert KELL meginni, akár 4et is. Afelett már ne igyál ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!