Mostanában naponta megiszok 3-4 liter vizet. Ez miért jobb mintha csak 1-2 litert innék?
Nem tudjuk. Miért, jobb?
Amúgy nyáron kell ennyit meginni.
Nem bírom megállni hogy hozza ne szóljak a témához, azért mert ilyenkor általában leértékelnek...
Egyszóval manapság az emberek szomjaznak, vagyis kórosan kevés vizet isznak, pedig fontos lenne. Nőként igyál 4 l vizet, férfiként ötöt. DE jó minőségű szénsavmentes vízre gondolok, ami nem klóros.
Télen ezt lehet csökkenteni 1 liter vízzel. Inkább pisiljél többet, legalább ürül a káros anyag a szervezetedből.
Kilencesnek adok igazat.Már csak azért is mert személyes tapasztalat.Én is megittam 4-5 litert régebben, ki is mosta az ásványi anyagokat(só, magnézium).Nekem is laborból derült ki, igaz én nem kaptam infúziót.2-3 hétig durván sóztam az ételt meg a vizet mire visszaállt.De ezt érezni is lehet, alacsony pulzus és vérnyomás.
A neten nagyon sok hülyeség terjed, nem tudja az ember kinek higgyen...a dokinak vagy valami mágusnak, természetgyógyásznak:)
példa:
Dédim 93 éves teljesen egészséges, 1.5-2 liternél soha nem ivott többet, pedig mindig kint dolgozott a határba/kertbe.Én télen 2-2.5 nyáron 3 litert iszok.
Másik példa amitől már agybajt kapok. Az a lúgosítás.
Ez is marhaság, nem kell kólát meg energiaitalt meg ilyeneket inni. Ilyen elven akkor az ember igyon szappant vazze :) Nagy bullshit az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!