Mit gondoltok a horkolásról és azokról az emberekről, akik tudják magukról hogy horkolnak, de több emberrel osztoznak az alvóhelyükön és nem érdekli őket hogy megoldják a problémájukat?
Én évtizedekig horkoltam, és nem segített semmi, nem háton fekve történt (nem tudok háton aludni), nem voltam/vagyok kövér, orvosilag is minden rendben volt velem, ezért semmiféle mütétet nem javasoltak, szóval bele kellett törödni, hogy az egyetlen megoldás az lehetett volna, ha nem alszom - de ez értletö okokból kiesett.
Aztán egyéb okok miatt átálltam teljesen növényi étrendre (sem hús, sem tojás, sem tej/tejtermék), és azóta megszünt.
Viszont kérdezö, te annyira agresszív vagy (meg emellett elég buta is, ha komolyan el tudsz képzelni ilyen szamkciókat), szóval neked nagypn nem ártana valamiféle pszichológiai kezelés, mielött komoly vajt okozol másoknak.
Szerinted 160 cm-rel és 45 kilóval dagadt vagyok???
Mert szerintem kizárt, hogy bárki is annak tarthasson.
Ennek ellenére gyakorlatilag megoldhatatlan a horkolásom megszüntetése, semmiféle módszer nem segít.
És még csak nem is háton alszom, szóval ez is kiesik!
Ha nem lenne illegális embert ölni, s nem pont valami közeli hozzátartozóm lenne a problemás, meg tudnám ölni.
8.-ban konkrétan sírva aludtam el szinte minden éjjel, úgy hogy már az őrület határán voltam, mert anyám először az én szobámba feküdt le aludni (horkolni), majd a szomszéd szobába 2 helyre, majd az előszobába, s csak úgy ment a helyére. Mindezt meg úgy, hogy minden egyes "költözésnél" könyörögni kellett neki, és ordítozott, hogy felköltöttem. (S természetesen és másnap még iskolába is kellett menjek, ahol teljesítenem is kellett, hogy ne pont utolsó éven csesszel el a bejutásomat egy jó iskolába.)
A barátom is horkol, de őt legalább érdekli, hogy nem tudok-e aludni vagy sem, s próbál is tenni az egészért. (Füldugó, horkolás gátló tapasz, spray, külön szoba.)
Aki horkol, neki ez nem probléma.
Akit ez zavar, az meg tegyen füldugót magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!