Mikor fogják már felvégre, hogy a saját problémájukat NEM a családtagokon kell levezetni?
Mert néha nagyon elegem van már.
Rokonságban van pár ilyen ember.
Valami bajuk van, bal lábbal keltek fel, lekésték a bvuszt, elfogyott a kávé, beszólt a főnök, és akkor ki kapja a leszólást?
ÉN!
Apám, nővérem, meg bátyám is ilyen. Valami van velük, meglátnak engem, és mondjuk 1 pillanatra az útjukba álltam, feltartottam őket 1mpre és jön a "Mi a f*szé állsz elém!? Nem látod, hogy jövök!?" ilyenkor van 1-2 durva mondtauk hozzám, majd mennek tovább.
Persze amikor kell a szivesség tőlem, akkor "megcsinálod? Légyszi! Köszi!"
Apám is ilyen. Elkésett a melóhelyről, haza jön, és én kapok: "Miért nem söpörted össze a járdát? Még nincs levágva a fű? Nem hallottam, hogy KÖSZÖNÖM!!!(pedig mondtam...)
És amikor elegem van, és vissza szólok valamit, hogy szálljanak már le rólam, még jobban elkezdik, hogy én milyen pofátlan vagyok. Vissza beszélek a nagyobbnak.
Anyám azt mondja, nem rám dühösek, hanem vannak gondjaik.
Csak én kapom a "feszűltség levezetést"...
De könyörgöm! Nekem is vannak sz*r napjaim, mégse megyek oda anyámhoz, hogy "mé nincs még kaja he!? éhes vagyok! csinál má gyorsabban!!!"...
Mikor fogják már fel végre, hogy nem azt kéne felhúzni, akinek köze nincs a bajukhoz?
Vagy ezek soha?
mond hogy verjék a se**üket a földhöz.
vagy menjenek egy kört. én is néha iylen vagyok,a családon vezetem le sajnos.. de elszámolok 10-ig és megnyugszok.
mond h akkor menjenek sétálni,vagy csináljanak valamit...
Szegény, öszintén sajnállak. :( A baj, hogy ha visszabeszélsz vagy szembesíted öket a gyengeségükkel, az csak olaj a tüzre..
De, hogy mégis észrevegyék magukat, a következö gorombaságnál mondhatod azt, hogy "ha ezt kedvesebben mondtad volna, ugyanúgy megértettem volna". Vagy: "kedves szóból ugyanúgy értek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!