Miért nem tudják az itt kérdező emberek 95%-a megoldani a saját problémájukat? Miért kell belekeverni minket?
Mert az olyan izgi, a legjobb barinőmmel is mindig ilyen érdekes kérdéseket szoktunk tárgyalni, főleg Hanna Montánát, meg Antifitnesz Klubbot, és olyan jó, hogy itt még vannak okos emberek, akik meg tudnak érteni, és tudnak segíteni a problémámon, és lehet nyihogni, meg viháncolni is, az a lényeg, hogy nehogy okosnak tűnjek, LÁW LÁW, subidubi, örülök, a szex témakörben csak tegnap 33 kérdést tettem fel, de csak azért ennyit, mert ez a szerencseszámom, és nem mertem többet.
Remélem kielégítő volt a válaszom. Egy 4652 napos lány.
ON:Szerintem is igaz..meg amikor ilyen kérdés van:zöld,vagy kék legyen a szobám?Ez mind a kérdező agyában dőlik el...
Off:4652 napos lány.
Én úgy tudom hogy óránként EGY darab kérdést lehet kiirni..javítsatok ki ha rosszul tudom..és 33kérdés,az 33óra..és tegnap is csak 24 óra volt..úgyhogy annyit biztos nem rakott fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!