A zsidózók hogyan képzelik megoldani a "problémájukat"?
Ki kell őket költöztetni Magyarországról.
Szerintem az államilag titkosított adatokban benne van, hogy melyikük mit csinált és mikor. A fejeseket nyilvánosan kivégeztetném az árulókkal együtt, mert hát ők mégis csak nagykutyák. De előtte meg kell őket törni, hogy megtudjuk honnan vezérlik Magyarország kifosztását és kicsodák.
A magyar nép könnyen az oldalunkra állna, ha leadná a TV a sok mocsokságot, amit elkövettek ellenünk.
"A magyar nép könnyen az oldalunkra állna, ha leadná a TV a sok mocsokságot, amit elkövettek ellenünk."
Nem tartom valószínűnek hogy a közeljövőben ezt leadja valamelyik csatorna.
"Nem tartom valószínűnek hogy a közeljövőben ezt leadja valamelyik csatorna."
Ha már olyan helyzetben leszünk, hogy a zsidók kitoloncolásának mikéntjére fogunk megoldást keresni, akkor már a TV csatornák is jó kezekben lesznek szerintem. :)
Fantáziálnak, hogy majd felbuzdul egy nap a magyar nép, kemény kézzel tűzzel vassal a kezébe vesz mindent és megmutatja az egész Földnek. Magyarul: radikális, erőszakos eszközöket képzelnek el, egy alapvetően pacifista korban.
Vedd a fenti válaszolót: nem tudom hogyan gondolja hogy elfogjuk a gyanított vezetőket, "megtörjük", aztán kivégezzük. Nekem elég világosnak látszik hogy az agya a középkorban vagy egy 50 év előtti Magyarországban van megragadva, azoknak az eszközeit sírja vissza. A mai korban ezeket a megoldásokat fasizmusnak vagy bűnözésnek hívják.
Palm válasza:
Felesleges elmagyarázni. Egy nagy lúzer aki saját tehetségtelenségének áldozata de ezt a zsidókra fogja.
"A mai korban ezeket a megoldásokat fasizmusnak vagy bűnözésnek hívják."
Igen, a mai korra leginkább a megvásárlás, a sunyi hátbakéselés és az alattomosság a jellemző. Ezek sokkal csodálatosabbak.
Amúgy nyugodj meg, használja ezeket az eszközöket a te drága demokráciád is, csak nem fogják képed tolni a kínzásokat a látszat megőrzése végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!