Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A zsidózók hogyan képzelik...

A zsidózók hogyan képzelik megoldani a "problémájukat"?

Figyelt kérdés
Újabb holokauszt? Mindegyiket megtéríteni kereszténynek? Vagy elhúzni az erdőbe remetének?
2011. jún. 20. 14:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
hazatoloncolás Izraelbe.
2011. jún. 20. 15:09
 2/16 anonim ***** válasza:
70%

Ki kell őket költöztetni Magyarországról.

Szerintem az államilag titkosított adatokban benne van, hogy melyikük mit csinált és mikor. A fejeseket nyilvánosan kivégeztetném az árulókkal együtt, mert hát ők mégis csak nagykutyák. De előtte meg kell őket törni, hogy megtudjuk honnan vezérlik Magyarország kifosztását és kicsodák.

A magyar nép könnyen az oldalunkra állna, ha leadná a TV a sok mocsokságot, amit elkövettek ellenünk.

2011. jún. 20. 15:22
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

"A magyar nép könnyen az oldalunkra állna, ha leadná a TV a sok mocsokságot, amit elkövettek ellenünk."

Nem tartom valószínűnek hogy a közeljövőben ezt leadja valamelyik csatorna.

2011. jún. 20. 15:30
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

"Nem tartom valószínűnek hogy a közeljövőben ezt leadja valamelyik csatorna."

Ha már olyan helyzetben leszünk, hogy a zsidók kitoloncolásának mikéntjére fogunk megoldást keresni, akkor már a TV csatornák is jó kezekben lesznek szerintem. :)

2011. jún. 20. 15:34
 5/16 Vree ***** válasza:
12%

Fantáziálnak, hogy majd felbuzdul egy nap a magyar nép, kemény kézzel tűzzel vassal a kezébe vesz mindent és megmutatja az egész Földnek. Magyarul: radikális, erőszakos eszközöket képzelnek el, egy alapvetően pacifista korban.

Vedd a fenti válaszolót: nem tudom hogyan gondolja hogy elfogjuk a gyanított vezetőket, "megtörjük", aztán kivégezzük. Nekem elég világosnak látszik hogy az agya a középkorban vagy egy 50 év előtti Magyarországban van megragadva, azoknak az eszközeit sírja vissza. A mai korban ezeket a megoldásokat fasizmusnak vagy bűnözésnek hívják.

2011. jún. 20. 15:43
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
Engem már csak az érdekelne, hogy mi alapján dönti el bárki is, ki zsidó és ki nem...?
2011. jún. 20. 15:47
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Az antidepresszáns hidd el segit! Nem kell mindig másra fogni!
2011. jún. 20. 16:09
 8/16 anonim ***** válasza:
13%

Palm válasza:

Felesleges elmagyarázni. Egy nagy lúzer aki saját tehetségtelenségének áldozata de ezt a zsidókra fogja.

2011. jún. 20. 16:10
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

"A mai korban ezeket a megoldásokat fasizmusnak vagy bűnözésnek hívják."

Igen, a mai korra leginkább a megvásárlás, a sunyi hátbakéselés és az alattomosság a jellemző. Ezek sokkal csodálatosabbak.

Amúgy nyugodj meg, használja ezeket az eszközöket a te drága demokráciád is, csak nem fogják képed tolni a kínzásokat a látszat megőrzése végett.

2011. jún. 20. 16:43
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
*képedbe
2011. jún. 20. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!