Szülés után pánikbetegség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet kicsit hosszú leszek.9hónapos a kislányom és szülés után mikor haza mentünk a klinikáról pánikroham jött rám.Szédültem,ájulásérzés,szívdobogás stb...Ekkor el is vitt a mentő,de mire beért velem a kórházba kutyabajom nem volt,haza is küldtek a vizsgálatok után.Közölték bent,hogy pánikrohamom volt,keressek fel pszichológust,pszichiátert.Fel is kerestem ezeket a szakembereket.Pszichológussal légzőgyakorlattal,figyelemelterelést gyakoriltuk.Pszichiáter Frontint írt fel szükség esetén.De gyógyszerből egyszer vettem be többet nem,mert másnap,mint aki beszívott úgy éreztem magam.Mára jobban vagyok már,akkor félek ha kint vagyok az utcán vagy tömegközlekedek. Szeretném ezt lelkileg lekuzdeni és nem Frontinnal.Vkinek volt ilyen baja????2019. júl. 18. 20:41
11/11 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Jobban vagy azota?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!