Lehetséges, hogy pánik betegségem van?
Ok, ez tuti pánik! Mindig találunk valamit ami miatt renéljük hogy szervi bajunk van mert akkor az ellen van gyógyszer(ez ellen is van egyebkent)
A paniknal azt kell megertened, hogyha a mellkasod faj vagy szur, akkor az tenyleg szur nem csak bekepzeled hiszen nem vagy hulye! De!! Es ezt tudatositad magadban, higy a reakciod ah ami nem normalis, hiszen kehet csak beszorult a levegő vagy eoo hogy kapkodod a kevegot es emiatt van!
A szivem nekem is rendetlenkedi neha ép mint neked de ez elotte is igy volt es ez is segit megertetni, hogy a reakciommak van gond, nem a szívemmel hiszen korabban meg szerettem is ezt a fura erzest! Nagyon nehez egyebkent en fel eve kuzdok a szorongasaimmal!
En valahogy mar a legelejen tudtam, hogy nekem nem testi bajom van igy szerencsere egy heten belul oszichologushoz kerultem, keress fel egyet te is!! Nagyon hasznos hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!