Szülés után pánikbetegség?
Szia nekem van /volt, már másfél éve nem volt rohamom, azelőtt heti szinten. Én is a sürgősségin voltam, amikor először rámtört, azt hittem meghalok. Aztán pszichológiai vizsgálat, majd pszichiáter, és frontin. Amitől én is letompultam, még rosszabb lett a helyzet, mert nem érdekelt semmi, tök "laza" lettem.
Aztán sok szakmai oldalt elolvastam, mégis mi ez... Rájöttem, hogy csak az elmém játszik velem. Amikor jön a roham (neked van előjele? Nálam van pár perc "egér út" amíg tükör elé állok, megnézem a szám lila e - persze az, mert nem haldoklom, csak úgy érzem)
Terelem a gondolataim, felhivom párom /tesóm /anyukám beszélgetni, nem a rohamról teljesen másról, vagy bekapcsolom a kedvenc zeném és bohóckodok a tükör előtt énekelek, aztán nem engedem, hogy elhatalmasodjon a rossz erzrd
8#
Ja, a gyógyszergyárak, minden gyógyszer gonosz, stb.
Ne rontsd más emberek életminőségét a dogmáiddal, kérlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!