Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mononukleózis után meddig...

Mononukleózis után meddig marad a hőemelkedés?

Figyelt kérdés
2019. jún. 27. 18:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Nálad inkább más áll a háttérben ami hasonló hozzá .
2019. jún. 28. 23:40
 12/37 anonim ***** válasza:

Wiki cikkből:

A betegség krónikussá is válhat. Ekkor az érintett hónapokig, vagy évekig lázas, fáradt, levert és depresszív, hiányzik belőle a kezdeményezőkészség. A nyirokcsomók évekig duzzadtak. Összességében a betegség a krónikus fáradtság képét mutatja.

Az immunrendszer legyengülése esetén visszatérnek a tünetek, igaz, általában enyhébb formában. Előfordul, hogy a tünetek azután is hónapokig jelentkeznek, hogy az immunrendszer legyőzte a vírusokat. Ez azért van, mert az immunrendszer túlreagálta a fertőzést.

2019. jún. 28. 23:41
 13/37 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi erővel AIDS első fázisa is lehet :D ugyan úgy bedurrannak a nyirokcsomók és túlreagál a szervezet ;)
2019. jún. 28. 23:43
 14/37 anonim ***** válasza:
51%

A mononukleózist okozó EBV vírussal az emberek 90%a fertőzött.

AIDS-el jelentősen kevesebb. Azt hiszem felesleges veszekednünk a hülyeségen.

2019. jún. 28. 23:44
 15/37 A kérdező kommentje:

Ezzel nem lehet együtt élni. Így is pánikbeteg vagyok. De most, hogy esélyem sincs meggyógyulni. Nagyszerű!

Akkor ez életem végéig megmarad?

Már amennyit lehet majd így élni. Meg oersze az ember,ha aka efyáltalán így élni

2019. jún. 29. 09:45
 16/37 A kérdező kommentje:

A nyirokcsomó eltávolítása nem segítene?

Nem lehet semmit sem tenni? Halálra van az ember ítélve?

2019. jún. 29. 09:46
 17/37 anonim ***** válasza:
Nehogy elhidd már annak a baromságát nem fogod leélni vele az életed . Nekem sincs semmi bajom sőt senkinek se akinek volt ilyen jellegű betegsége . Ez egy egyszeri folyamat aminek le kell zajlania.
2019. jún. 29. 11:59
 18/37 anonim ***** válasza:
Azt még hozzá fűzném hogy nagyon sok orvos másnak diagnosztizálja ezt a betegséget , ez olyan betegség amit kb 10 éves kortól lehet csak látni mert csecsemő korban a többi lezajló folyamat mellett ezt észre se lehet venni . Úgyhogy az előzőhöz aki itt panaszkodott szerintem az orvosa se tudja mi a baja csak rávágta hogy mononukleozis miközben sima vírus is lehet ami igen rámegy az izmokra ízületekre is ha nem kezelik.
2019. jún. 29. 12:03
 19/37 anonim ***** válasza:
És ezt nekem anno a doki mondta :D
2019. jún. 29. 12:08
 20/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez megnyugtató. Szerdán megyek kontrollra a kórházba.
2019. jún. 29. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!