Lehet tüdőgyulladás? Vagy ez milyen betegségre hasonlít? (tudom tudom, orvos megmondja. /holnap vagy holnap után megyek/ de hátha van valaki akinek így kezdődött egy adott betegsége)
Figyelt kérdés
Hirtelen jelentkező hőemelkedés, fájó végtagok(kezeim), mély levegővételeknél fáj vagy a bal lapockam környékén, vagy valahol a bal hónaljam alatt(mindig máshol), picikét gyorsabb pulzus(talán 90-95) és fél óránként jelentkező mellkasi fájdalom néhány mp erejéig.
Jaa és hol hurutos köhögés, hol száraz köhögés társul a tüneteim mellé, viszont maximum ha köhögtem ma 10x
Előre köszönöm.😅
#gyulladás #láz #tüdő #köhögés #hurutos köhögés #tüdőgyulladás #mellkasi fájdalom #hőemelkedés #száraz köhögés #végtag fájdalom
2019. jún. 24. 20:57
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez inkább vírusfertőzés. Nekem is volt mostanában hasonló, Coldrexet szedtem, elmúlt, de még most is köhögök néha.
2/2 anonim válasza:
Nekem akkor fájt a lapockámnál mikor ptxem volt. De a többi tünet nem járt vele. Inkább vírusfertőzésnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!