Lehetséges, hogy tüdőgyulladásom van, vagy csak megfázás lehet?
Figyelt kérdés
Késett a vonatom hétvégén, és elég sokat álltam a szeles peronon,hideg volt (ezert reménykedem,hogy talan csak megfázás). Lázam, hőemelkedésem nem volt, nem vagyok rosszul, 2-3 napig fájt a torkom, orrot fujtam meg tüsszögtem egész nap. (De már ez kezd elmúlni) Köhögés közben faj kicsit a mellkasom mert a korabbi napokban sokat köhögtem,de mar szakadozik fel a váladék. Tudom,hogy látatlanban nem lehet megmondani,de mennyi rá az esély,hogy valami komolyabb lehet? Őszintén szólva jövő hét elején allamvizsga és nem szeretnék orvosi váróban fél napot eltölteni most:( Persze ha rosszabbodna mennék..2019. máj. 18. 03:13
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és levegőt is rendesen kapok,nem érzek fulladást,vagy nehézlégzést.
2019. máj. 18. 03:15
2/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tüdőgyulladás. Garantáltan lázas lennél, fájna/égne a hátad, gyengének éreznéd magad és rosszul lennél. Legalábbis nálam ezek voltak. Vegyél egy köptetőt, hétfő-kedd már jobb kéne legyen, de ha nem akkor azért inkább menj orvoshoz.
3/8 anonim válasza:
Inkább hörghurut lehet, köptetőt szedjél, fájhat a mellkasodban az izom is a sok köhögéstől. Persze ha nem javul, menj el a körzetihez, hogy meghallgassa a tüdőd.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! 😊😊
2019. máj. 18. 08:46
5/8 anonim válasza:
A tüdőgyulladás elég lesújtó betegség, fel se bírnál kelni az ágyból. Ne aggódj, csak megfázás :)
6/8 anonim válasza:
Mi lett a sztori vége? Nekem száraz köhögésen kívül semmi bajom nem volt tüdőgyulladásnál. Se láz se semmi. A tüdőműtétem után derült csak ki, hogy az volt. Ptxet kaptam tőle.
7/8 anonim válasza:
És ezért engem mi a lópikuláért kellett lepontoznod? A tüdőgyulladás jellemzően, átlagos esetben lesújtó, fárasztó betegség, kivételek meg mindig vannak, lásd te, de attól még ez a jellemző.
8/8 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit
2019. aug. 19. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!