Ez már szörnyű. Valami tipp, tanács, tabletta?
Sziasztok. Ez egy gusztustalan kérdés lesz, előre bocsánatot kérek, a nem szép kifejezésekért. Az utolsó 3-4 hónapom szörnyen telik. Borzasztó székrekedésem van. Úgy kell elképzelni, hogy három hónapot nem voltam nagy wcn. Az utolsó hónapban kezdtem néha-néha. Azt is a hashajtó hatására. Az utolsó egy hónapba is csak tán 4-5x voltam. Nagyon kevés szeklet jött is, kevesebb mint fél liter. Nem túlzok. Most is az történt, hogy éreztem, hogy kell. Elmentem wcre, egy órát ültem ott. Nagyon fáj már a hasam. Kb fél óra után úgy gondoltam (gusztustalan lesz!), hogy a kezemmel picit széthúzom ott a dolgokat, mert éreztem, higy nagyon vastag. Nagyon fájt a hasam is és ott lenn is. A kezem véletlenül hozzáért a széklethez, és nagyon nagyon kemény volt. Naponta minimum 3l vizet megiszom. Orvos ajánlotta a Dulcolax tablettát. Sem a tabletta, sem a vegbel kúp nem hozta meg a végeredményt. Semmi természetes dolog nem hajt meg (mustáros tej, forró víz, lekváros kecsap, savanyuságok...) Esetleg valami vény nélkül kapható hashajto, ami a "besült"-et is eltávolítja? Esetleg ha van itt valami orvos, vagy hasonló nagyon szivesen elfogadnek pár tanácsot. Az orvosom mondta, h rostos dologkat kell ennem, de ez sem segít. Pl naponta eszem zabkását. Van h reggelire,vacsira is. Mondta a doki,h probaljak inkább turmixokat enni, hátha. Ez sem vált be. Kanállal ettem az olajat, hátha jobban csúsznak a dolgok(étolajat,olivaolajat,parafin olajat),semmi.
Valami vény nélküli tabletta, por, csepp, kúp?
Köszönöm.
Ezen már csak a beöntés segít.
És utána diétázni és kideríteni az okát
Ha beszárad,akkor alulról kell segíteni! Felül hiába lazítod,ha van egy "kődugó" alul!
Vegyél glicerin kúpot! Az síkosít alulról!
Nem lehet ez valamilyen daganat? Végbél- vastagbélrákra nem gyanakszol?
Ha nő vagy, elképzelhető, hogy petefészek- vagy méhnyakrák lehet a háttérben. (Akár csak kezdődő szinten.)
Onkológiai szakrendelésre nem gondoltál még?
Ui: ha már három-négy hónapja fennállnak folyamatosan ezek a tünetek, akkor komolyabb problémára gyanakodnék a helyedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!