Ez lehet vakbél? Nagyon félek!
Sziasztok!
Már régebben volt hasonló problémám, de magától elmúlt, szerintem akkor levegő szorulhatott be. Ma reggel mióta kikeltem az ágyból bizonyos mozdulatoknál beszúr a hasam jobb oldala, valamint ha járkálok akkor érzem. Tegnap ettem fűszeres kaját így az is benne lehet, hogy az nem esett jól..? Lázam/hőemelkedésem nincsen, enyhe hasmarsom volt délelőtt. Ez gyomorrontás? Vagy vakbél?
köszi a gyors válaszokat!
az az érdekes, hogy ülve nem érzem a fájást, azt is olyasmihez tudnám hasonlítani, mint mikor beszorul oda valami. közérzetemmel nincs gond, hányingerem sincs.
Azért nem kell egyből beszaratni a kérdezőt!
Nézd: mérd meg a lázad van-e, bár akkor elég rossz lenne a közérzeted is. Görcsösen fáj rendesen, vagy csak akkor ha mozogsz? Ha mozgásra, simán lehet hogy levegő vagy valami odaszorult puffadástól. Hányingered abszolút nincs? Az gyakori tünet.
Egy biztos. A gyulladást megéreznéd. Bátyámat mikor bevitték gyanúval úgy fájt a hasa, hogy csak feküdni tudott és folyamatosan sugárzott bele a fájás, 39 fokos láza volt, folyamatos hasmenés és hányinger.
Köszi!
A szúrás nem erősödött, már mozgásra is kevésbé érzékény. Nyomásra sem fáj. Remélhetőleg csak elrontottam a hasam, vagy szélgörcsöm van. Ja és láz se volt.
Diétásan kajáltam azért holnapra remélem még jobb lesz(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!