Szerintetek mitől van ez? Vakbél?
Leírok mindent hátha valakinek volt hasonló.hosszú lesz bocsi.
20hetes terhes vagyok.
A tünetem előtt annyi volt hogy 2 napig sokat kellett állnom és a derekam is hamar elfárad.
Másnap estére a jobb alhasamba éreztem nyomó nyilaló fájdalmat ami a mai napig állandosult,fekvésre jobb csak. Tegnap óta érzem hogy a jobb csípőmnél is néha fáj.ülésre rosszabb mert"nyomja". A jobb bordámnál is fáj néha( de a gerincem miatt amúgy is szokott). Erre lehet a terhesek tudnak választ adni de a linea csík mentén 3 napja érzékeny a hasam is.
Febr 25.én voltam sebészeten,sebészeti ambulancián is másnap. Uh negatív,megvoltam fázva is..így a fvs 10.4 volt a crp 10. A tapintás és a leletek miatt az orvos azt mondta hogy 3 napja tart szerinte ez nem vakbél..
Nőgyógyászatilag minden oke,tegnap is látta a nődokim a babát.
Amire még gondoltunk az a gerincferdülésem,nem e sérvem lett( szerdán megyek ortopédushoz és vérvételre), idegsebészhez még várom az időpontot.
Szerintetek mi a fenétől?
Én is ebben reménykedem mert eltelt 2hét már..
Csak nem múlik a fájdalom és az egész napos fekvés is frusztrál. Hátha pár nap fekvés segít ebben reménykedem jövőhét végén kiderül mi ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!