Ez lehet vakbél?
Szombat óta rossz a gyomrom. Kutyorog, és szombaton volt egyedül hányingerem. Akkor még vírusa gyanakodtam. Tegnap este viszont úgy fájt a hasam mindenhol, hogy alig bírtam elaludni. Ettem káposztát, babot, persze felfújt. Bélgáz igencsak beragadt. Pár gyertya állás után megindult a gyomrom. Utána sem sokkal lett jobb. Nagynehezen elaludtam. Ma már nem fáj annyira, illetve amikor fáj csak jobb oldalt a vakbélnél. Ha állok nem fáj. Ha ülök picit, ha fekszem szintén picit. De ha megnyomom akkor borzalmasan fáj. Anyukámat felhívtam, mert ő egészségügyis, és azt mondta komolyabb tüneteim lennének, ha a vakbelem szórakozna. Azt mondta szerinte csak a vírus, és igyak gyömbér illetve kamillateát felváltva. Szerintetek?
27/N
Szerintem meg holnap ballagj el a dokihoz,és mutasd meg. Főleg úgy,hogy azt írod,borzalmasan fáj.
Ha vírus lenne,gyenge lennél,sápadt,hánynám,menne a hasad. De nem fájna ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!