Dia0810 kérdése:
Nekem áprilisban kiderült hogy 18mm-es epekovem van. Vakbel gyanújával küldött be a házi orvosom. Szóval az elmúlt 2 honapban napi szinten hasmenesem és gyomor gorcsom, has puffadasom van. Szerintetek most mi a teendő? Ebből milesz?
Figyelt kérdés
2018. nov. 15. 20:43
2/7 anonim válasza:
Megműtöttek áprilisban? Ha nem akkor egyértelmű, a kő okozza a tüneteket, azt kell megoldani.
3/7 anonim válasza:
El kell távolítani az epehólyagot.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
Most ha én holnap bemegyek a házi orvosom hoz és elmondom neki a tüneteinek,akkor szerintetek mikor kerül sor a műtétre?
2018. nov. 15. 22:09
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Nem értem.
Áprilisban kiderült, hogy van egy nagy köved és még mellé panaszokat is okoz. Fél év alatt senkinek sem jutott eszébe ezt kezelni, vagy megműteni?
6/7 A kérdező kommentje:
Ypszilon1980
Azt mondta a doktor úr.Idezem:Van egy 2centis epeköve..ezzel el lehet èlni....ès haza küldött,mikor panaszokkal mentem be sürgősségi bemutatóval.
2018. nov. 16. 06:50
7/7 Ypszilon1980 válasza:
Értem, akkor menj más orvoshoz, mert az egy kókler.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!