Ez vakbél gyanú?
Figyelt kérdés
Voltam a háziorvosnál..
Elmondtam neki hogy hányás hasmenésem volt/van
Megnyomkodta a pocimat és azt mondta vakbél gyanús vagyok..
Napok óta tart a cucc
Szerintem inkább vírus okozta ezt.. 2 öcsém is benne volt a hányás hasmenésbe. A kisebbiknek még megy a hasa, mint ahogy nekem is csak szedek rá szenet.
Hányinger azóta is van.. Van amikor öklendezek..
(hányás péntek reggel kezdődött, hasmenés pedig hetekkel elötte)
2019. márc. 13. 10:20
1/8 A kérdező kommentje:
Kihagytam:
Mit gondoltok?..
2019. márc. 13. 10:21
2/8 anonim válasza:
Ha azt mondta, hogy vakbél gyanú, akkor nyilván tovább küldött sebészetre. Ott mit mondtak?
3/8 anonim válasza:
Vakbél gyanúval kórházba küldenek, ahol hasi ultrahang, rossz esetben CT után mondanak diagnózist. Addig bármi lehet.
4/8 A kérdező kommentje:
Holnap megyek sebészetre..
Ott milyen vizsgálatok lesznek??...
2019. márc. 13. 10:27
5/8 A kérdező kommentje:
Najó teljesen beparáztam..
2019. márc. 13. 10:28
6/8 anonim válasza:
Ne parázz, a te érdeked. Ha vakbél és nem műtenek meg, kb 2 igen fájdalmas hónapod van hátra.
7/8 anonim válasza:
A tipikus vakbél tünet köldöktáji fájással kezdődik, ami előbb baloldalra lágyékba vándorol, majd onnan a jobboldali lágyék tájra. Ha vírusos fertőzésre gyanakszol, akkor 1 szem Bolus adstringens tabletta és 5-6 szem széntabletta.
8/8 A kérdező kommentje:
Szóval
Az UH azt mutatja hogy itt bibi van
De a vérkép meg a sebész azt mondja hogy semmi baj..
2019. márc. 15. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!