Vakbélgyanus vagyok?
Figyelt kérdés
Kb 1 éve már fájdogál ott a Mcburney pont körül az alhasam, valamint néha átérzem az alhasam bal oldalára is. Ez a fájdalom nem olyan erős, sőt, kifejezetten gyenge, ezért nem rohantam még el az ügyeletre. Előző háziorvosom elküldött vérvételre, illetve hasi ultrahangra, de mindkettő negatív lett. Most új háziorvosom van, szerintetek bemenjek pénteken a panaszaimmal? Mondhatom neki, hogy volt már a családban ilyen sokáig húzódó, tipikus tünet mentes (nincs se lázam, se hányingerem) lefolyása a vakbélgyulladásnak?2017. okt. 11. 15:46
1/3 anonim válasza:
Ez azért kevés egy vakbélgyulladáshoz. Az 1 hét alatt komoly hasi panaszokat okoz és ha a gázos belek kitakarják azt a régiót, még UH-val se lehet látni semmit.
Inkább valami mezei bélgyulladás ez vagy gázosság.
Ettől függetlenül elmehetsz orvoshoz, hátha ő okosabb. Ha nem akkor egy gasztroenterológust vagy sebészeti szakrendelést is felkereshetsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Pénteken bemegyek a házidokihoz, hátha tud valami okosságot mondani. Nem akarom hogy megműtsenek.. Suliban is pótolni kéne, de olyan kiszolgáltatott lennék. 18/F
2017. okt. 11. 15:59
3/3 Pista1979 válasza:
Én meg azt mondom,mivel sem hányinger..sem láz...nagy az esélye a mozgásterű problémának.Vagyis gerinc eredetű....De persze nem vagyok doki.....Én már a vakbél műtéten is tul vagyok... S most gerincproblémáim vannak,s hasi fájdalmakkal indult....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!