Holnap bemenjek így suliba?
Holnap 2 dologból is írnom kéne, meg a legjobb barátnőmnek szülinapja lesz és fel szeretném köszönteni.
Viszont ma nem mentem be, mert reggel délelőtt 3x hánytam, meg egész nap büfiztem, fájt a gyomrom. Most estére megnyugodott a hasam, ha reggelig se leszek rosszul bemenjek szerintetek?
Erdekes az iskolasoknak a betegseg es a dolgozat iras az azonos dolog. Ha irtok akkor rokton kiderul hogy halalos beteg vagy. Elobb utobb ugyis megkell irni azt a dolgzatot, ha nem tanultal vallald a felelosseget, kesobb mi lesz? Nem fogsz bemenni vizsgazni mert megbetegszel? Hmm..
Ha holnap valoban hanyni fogsz akkor ne menj be de ha mar most kutya bajod akkor holnap se lesz, menj be szepen.
Én nem mennék be a helyedben, hidd el, ha carul vagy, a barátnőd is azt akarná , hogy pihenjél és regenerálódj otthon, 1, mert neked is az a jó 2, nem fertőzöl össze esetlegesen másokat
Most azért mert dolgozat van, meg a szülinap is még várhat. A te egészséged fontosabbak ezeknél.
Szal ha én anyád lennék, megpróbálnálak rávenni, hogy még ne menj. Ha a mai napot végighánytad, akkor tuti nem küldenélek iskolába. Egyébként van rá sansz, hogy ott is összehánynád a dolgokat. Főleg ha pl mondjuk neadjisten busszal jársz, késésbe vagy, rohansz, és teljesen összerázkódik a gyomrod;vagy pl a közlekedési eszközökön nem tudom, mennyire rázódik össze. Én azt mondanám, ne menjél. A dolgozat is megvár, meg a barátnőd is megvár. Ha carul vagy, tuti nem várja el, hogy bemenjél.
Ha nem leszel rosszul, akkor menjél be.
Ha bent rosszul leszel, akkor hazaengednek.
Van olyan, hogy idegességtől hányás, ez lehet, hogy az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!