Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek bemenjek holnap...

Szerintetek bemenjek holnap suliba?

Figyelt kérdés
Holnap két jegyes témazárót írnánk, de nem tudtam rá készülni, fáradt voltam, és ezen múlik a félévi jegyem. Puskázni semmiképpen nem szeretnék, megtanulnám rendesen az egészet a következő órára. De ha arra gondolok, hogy emiatt lógnék, bűntudatom lesz. Viszont rosszabb jegyet sem szeretnék kapni félévkor. Szerintetek?
2017. jan. 6. 00:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez csak a félévi jegyed, sehova nem számít be, szóval menj be. Maximum megbeszéled a tanárral, hogy kijavíthasd.
2017. jan. 6. 00:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a szuleimnek fontos, hogy milyenek a felevi jegyeim, es a tanar mondta, hogy ez az utolso lehetosegunk a felev elott. :/
2017. jan. 6. 00:49
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

szerintem ne menj be

ne legyen bűntudatod elvégre a következő órára megtanulod :)

előfordul az ilyesmi nincs értelme emiatt elcseszni egy jegyet

(sajnos én a holnapi vizsgámmal nem tehetem már meg ugyanezt, jó lenne ha még nekem is a gimis dolgozatokon kéne gondolkozni)

2017. jan. 6. 00:53
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Koszonom szepen a valaszt, most megnyugodtam:) sok sikert a vizsgadhoz!
2017. jan. 6. 00:54
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
De ha nem mész be és nem írod meg az miben segít? Előbb-utóbb be kell pótolni, ráadásul, mint ahogy előttem is írták ha megpróbálod megbeszélni, hogy jövő héten égiscsak javíthass jobban jársz, mert látja az akarást ha csak szimplán nem mész be lehet megszivat második félvére a tanár és pisloghatsz, mint hal a vízben év végén.
2017. jan. 6. 00:54
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 egyaltalan nem arrol van szo, hogy nem irom meg, hanem arrol, hogy nem holnap, hanem a kovetkezo oran, amire meg is fogom tanulni. Ismerem a tanart, megszivatni semmikeppen nem fog, jo szandeku, de javito dolgozatot nem lehet nala irni.
2017. jan. 6. 00:56
 7/9 anonim ***** válasza:

nálunk pl nem volt olyan hogy pluszban meg lehetett volna beszélni hogy javíthassunk

előfordul az emberrel hogy olyan fáradt és/vagy valami más baja van h nem tud felkészülni

nem az a baja a kérdezőnek h nem akarja egyáltalán megírni csak az h mostanra nem tudott felkészülni

2017. jan. 6. 00:58
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ne menj be. Bűntudatod meg pláne ne legyen miatta. Én is lógtam néha a suliból, most meg középiskolai tanár vagyok. :)

Felkészülsz, következő órán megírod, nem olyan nagy probléma.

2017. jan. 6. 01:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a megnyugtato valaszokat!😌
2017. jan. 6. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!