Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bemenjek holnap 1. órára?

Bemenjek holnap 1. órára?

Figyelt kérdés

Matek dogát írunk,múlthéten hiányoztam az az anyagrész teljesen kimaradt. Sanszos,hogy egyes ha megírom,és levinné az átlagomat nagyon.

Azt mondta a tanár,hogy ha egyes (arra való tekintettel,hogy múlthéten nem voltam)nem írja be.Viszont mondott már ilyet,és akkor se tartotta be.

Első óráról ha kések az automatikusan igazolva van a menetrend miatt(tudnak róla a tanárok,hogy előfordulhat késés a busz menetideje miatt).

Ha bemegyek,és megírom és egyes fennáll a veszélye,hogy beírja.

Ha nem megyek,nem írom,nem kapok egyest.

De ha nem megyek,és történetesen tartaná a szavát,vagy netalán kettes lenne akkor cseszhetem.

Szerintetek?

2014. ápr. 15. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ma tudtad meg, hogy dolgozat lesz, én kihagynám. Ha nem, akkor lett volna időd rá bőven tanulni. De érzésem szerint úgyis el fogod lógni, szóval mindegy.
2014. ápr. 15. 18:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát,tegnap tudtam meg,tegnap volt matek átvettük de az egész témakör hiányzik nálam,ezért is beszéltem vele.Elvileg megigérte,hogy nem írja be ha egyes.Ma nem volt matek,holnap megyek külön korrepetálásra de csak délután..
2014. ápr. 15. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Na hogy döntöttél?
2014. ápr. 25. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Bementem,megírtam most várom az eredményt. :)
2014. ápr. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!