Szerintetek bemenjek igy suliba? 19/L
Figyelt kérdés
Nathas vagyok..
Mult heten hetfon suliban baratnom volt nagyon beteg o nem ment haza.. elkaptam en is.
Orrdugulas, pici kohoges, fejfajas, torokkaparas...
Most is arra ebredtem h nem kapok levegot.
Egy napot ha itthon maradok fekszem az segit valamit szerintetek?
2015. szept. 14. 02:15
1/2 anonim válasza:
Szerintem aludj,és várd meg,milyen lesz,ha felkelsz.Ha ugyanilyen,akkor dobj be Algopyrin-t,és menj be,maximum eljössz,ha szarabbul érzed magad.Viszont,ha felkelésre erősödtek a tünetek,akkor irány a doki.Ha ki is ír,nem muszáj addig otthon maradnod,viszont megfelelő gyógyszerezést kapsz.
2/2 anonim válasza:
Nekem 4 nap alatt elmúlt, de 1-2 napot nem ártana otthon maradnod, ne fertőzz meg másokat és te is hamarabb rendbejössz, ha egyforma hőmérsékleten vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!