Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S Így bemenjek a suliba...

S. O. S Így bemenjek a suliba holnap?

Figyelt kérdés

Az az igazság,hogy nagyon fáj a torkom,alig birok nyelni,azt hiszem mandulagyulladásom van,de bizonytalan vagyok hogy holnap bemenjek e a suliba. Azért vagyok bizonytalan mert holnap egy fontos témazárót kéne írnom,amire maximálisan felkészültem,de 8 óram lesz!

Szerintetek így bemenjek?

2017. jan. 17. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
A dolgozatot később is meg lehet írni. Viszont betegen neked sem tesz jót,ha bemész és a többieknek sem,mert fertőzöd őket is.
2017. jan. 17. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
És ha csak arra az órára mennél be, hogy ne kelljen később újra felkészülni?
2017. jan. 17. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha reggelre nem leszel rosszabbul, akkor menj be írd meg a dogát és utána menj el dokihoz.
2017. jan. 17. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
A helyedben csak arra az egy órára mennék be, aztán elmennék orvoshoz és utólag vinnék igazolást.
2017. jan. 17. 21:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet utolsó,de nem fognak akkor szólni,hogyha már ottvagyok,mért nem ültem be a többi órara is?
2017. jan. 17. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:

menj be a dogát megírni, aztán irány az orvos, majd ő megmondja, hogy mi a bajod

mióta fáj a torkod? mivel sokan már pszichésen betegítik meg magukat direkt tudat alatt ilyen esetekben!

2017. jan. 17. 21:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Már három napja fáj a torkom, és azóta van jelen is a nyelési nehézség,de tegnap este óta kezdett el fájni kifejezetten a mandulám.
2017. jan. 17. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért,mert egy vírusos torok,garatgyulladással kezdődött és már felülfertőződött baktériummal. Ideje lenne elmenni orvoshoz és otthon maradni. Feküdj, igyál sok folyadékot, szopogass torokfertőtlenítőt,de lehet,hogy még antibiotikumra a szüksége lesz.
2017. jan. 18. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!