Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan gyógyulhattam meg...

Hogyan gyógyulhattam meg magamtól az akut vesegyulladásból?

Figyelt kérdés

[link]

Igen, utólag vérvétel megállapította, de akkor már javultak a vesefunkciók...

Hetek rosszul voltam, hánytam, az utcán is, fáradt voltam, de nem tudtam aludni, megmagyarázhatatlan gyengeség, a lz utolsó hetekben homályosan láttam, kettős látásom lett, majd tudatzavar, zavarodottsag és. 41.fokos láz... Derékfájdalom, plusz a szív is szúrt folyamatosan

Akkor kerültem orvoshoz amikor már jobban lettem.

Azt írják magától gyógyul, de akkor én úgymond szerencsés vagyok...

2019. jan. 5. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerencséd volt ennyi. Ezen túl, ha észlelsz valami tünetet, akkor azonnal orvoshoz menj! Gondolom diétát is kell tartanod.
2019. jan. 5. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
2019. jan. 5. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja most ez komoly hogy rendszeresen kiirmalja ezt a betegseget ? Holott lehet hogy semmi baja csak egyszeruen hipohonder, nem hiszem hogy evekig hutodhat egy vesegyullasad vagy barmi orvos nelkul azert ez mar sok ido. Kerdezo hogy b@$zodj meg ha itt kamuzol, vagy ezertszer kiirod, menj el egy pszichologushoz ember!!
2019. jan. 5. 22:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Ezeket más írta.

Nem, nem hózódott évekig, dehogyis, pár hét volt...

2019. jan. 5. 22:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Pszichiáter angyalom.... annak írogass!
2019. jan. 5. 23:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!