Mitől lehet ez?
Sziasztok,kb 9 hónapja tart már a rosszullétem.Az egész áprilisban kezdődött.Pont a születésnapomon rosszul voltam egész nap,ment a hasam,nagyon fáradt voltam,olyan volt mintha valami vírust kaptam volna el.Másnap már semmi bajom nem volt,viszont kb 1 hét múlva rosszul lettem a fürdőszobába,amikor az orromon vettem a levegőt olyan érzés volt mint amikor tele van az ember orra megfázásnál és ezután kifújja és megkönnyebbül az egész arcurege-orra.Eközben vér ízt éreztem és elkezdett a szívem gyorsan verni,ájulás érzet kapott el de végül nem ájultam el ez a rosszullét tartott kb 20percig.Ezután este azt vettem észre hogy sötétben nem látok rendesen illetve fehér pontokat látok mind a két szememmel az egész látómezőmben.Másnap reggel felnéztem az égre és kukackat láttam illetve szikrázott a szemem és nagyon érzékeny volt a szemem a fényre,és eközben mást is hozott magával a rosszullét,nagyon rossz a közérzetem,eleinte el sem hittem hogy élek azt hittem álmodok mostanra már megszoktam az érzést de továbbra is nagyon rossz..A szememmel azóta ujjabb problémák vannak ha fénybe nézek színes karikát látok a fények körül,sötétebnek érzékelem a fényeket,és mikor egy autó jön velem szemben és a lámpája a szemembe világít olyan mintha pókháló lenne a szememben,és a legdurvább az hogy ha belenézek a fénybe és elnézek rolla odébb tudom húzni azt a fényt akár milyen erős fény legyen az,még a holdal is megtudom csinálni de akár egy villanykörtével is...Van mikor fehér "ködöt" látok a közvilágítás lámpái körül.És van olyan is amikor bevan csukva a szemem éjszaka van és csak a tv-fénye van a szobába és kinyitom a szemem egy fehér ív indul meg a látoterem közepéből aztán mikor teljesen kinyitottam a szemem eltűnik.És azt is észrevettem hogy az egyik pupillám nagyobb mint a másik és hogy sztem túlságosan is nagy lesz a pupillám amikor van elég fény!Azóta minden reggel fájó fejjel kelek ez kb 10-20 perc után elmúlik.Mikor hunyorítok akkor pedig apró kis pontokat látok,olyan mintha a selytjeim lennének.Voltam vele orvosnál 1 hetet korházban ott nem találtak semmit de sztem egy ct-t elkellett volna végezniük,illetve már harmadjára mentem vissza szemészhez utoljára kb 3 hete és nem talált semmit azt mondta hogy jó a szemem ugyanúgy jól látok vele de akkor honnan ered ez a szemprobléma és rossz közérzet kombó?Iskolát sem tudtam kezdeni ez miatt mert ott is állandan fájt a fejem és hasonlók itthon pedig egész nap csak döglök illetve megcsinálom a házimunkát de ez akkor sem állapot nagyon elegem van az egészből.
ui:volt olyan eset is mikor itthon feküdtem az ágyban este és olyan érzés kapott el mint amikor beveri az ember a fejét és megrázkódik az agya,teljesen ilyen érzés volt ekkor is rosszullettem de kb 10 perc után abbamaradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!