Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok,kb 9 hónapja tart már a rosszullétem.Az egész áprilisban kezdődött.Pont a születésnapomon rosszul voltam egész nap,ment a hasam,nagyon fáradt voltam,olyan volt mintha valami vírust kaptam volna el.Másnap már semmi bajom nem volt,viszont kb 1 hét múlva rosszul lettem a fürdőszobába,amikor az orromon vettem a levegőt olyan érzés volt mint amikor tele van az ember orra megfázásnál és ezután kifújja és megkönnyebbül az egész arcurege-orra.Eközben vér ízt éreztem és elkezdett a szívem gyorsan verni,ájulás érzet kapott el de végül nem ájultam el ez a rosszullét tartott kb 20percig.Ezután este azt vettem észre hogy sötétben nem látok rendesen illetve fehér pontokat látok mind a két szememmel az egész látómezőmben.Másnap reggel felnéztem az égre és kukackat láttam illetve szikrázott a szemem és nagyon érzékeny volt a szemem a fényre,és eközben mást is hozott magával a rosszullét,nagyon rossz a közérzetem,eleinte el sem hittem hogy élek azt hittem álmodok mostanra már megszoktam az érzést de továbbra is nagyon rossz..A szememmel azóta ujjabb problémák vannak ha fénybe nézek színes karikát látok a fények körül,sötétebnek érzékelem a fényeket,és mikor egy autó jön velem szemben és a lámpája a szemembe világít olyan mintha pókháló lenne a szememben,és a legdurvább az hogy ha belenézek a fénybe és elnézek rolla odébb tudom húzni azt a fényt akár milyen erős fény legyen az,még a holdal is megtudom csinálni de akár egy villanykörtével is...Van mikor fehér "ködöt" látok a közvilágítás lámpái körül.És van olyan is amikor bevan csukva a szemem éjszaka van és csak a tv-fénye van a szobába és kinyitom a szemem egy fehér ív indul meg a látoterem közepéből aztán mikor teljesen kinyitottam a szemem eltűnik.És azt is észrevettem hogy az egyik pupillám nagyobb mint a másik és hogy sztem túlságosan is nagy lesz a pupillám amikor van elég fény!Azóta minden reggel fájó fejjel kelek ez kb 10-20 perc után elmúlik.Mikor hunyorítok akkor pedig apró kis pontokat látok,olyan mintha a selytjeim lennének.Voltam vele orvosnál 1 hetet korházban ott nem találtak semmit de sztem egy ct-t elkellett volna végezniük,illetve már harmadjára mentem vissza szemészhez utoljára kb 3 hete és nem talált semmit azt mondta hogy jó a szemem ugyanúgy jól látok vele de akkor honnan ered ez a szemprobléma és rossz közérzet kombó?Iskolát sem tudtam kezdeni ez miatt mert ott is állandan fájt a fejem és hasonlók itthon pedig egész nap csak döglök illetve megcsinálom a házimunkát de ez akkor sem állapot nagyon elegem van az egészből.

ui:volt olyan eset is mikor itthon feküdtem az ágyban este és olyan érzés kapott el mint amikor beveri az ember a fejét és megrázkódik az agya,teljesen ilyen érzés volt ekkor is rosszullettem de kb 10 perc után abbamaradt.

2018. nov. 5. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj el rendes neurológushoz...
2018. nov. 6. 07:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Neurológus napi szinten jött hozzám de nem talált semmit.
2018. nov. 6. 09:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Majdnem biztos, hogy neurológiai dolog lesz ez. Egy-egy tünet leírhat akár aurás migrénrohamot is, de az nagyon ritkán ilyen folytatólagos. Nem lehet, hogy valamilyen ortopédiai betegség szórakozik a nyaki csigolyák tájékán?
2018. nov. 9. 00:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom mi lehet...Akkor elsőnek milyen vizsgálatot kérjek?Azt elfelejtettem leírni hogy előre hajuláskor fáj a homlokom is.
2018. nov. 11. 02:49
 5/9 A kérdező kommentje:
És lehet hogy segít az (Bár nekem azt mondták ebből nem lehet baj) Egyik sulis napon az oszt.társam megszorította a nyakam "szórakozásból" és én ezután kiakartam roppantani a nyakam de ekkor olyan volt mintha "elszakadt" volna az erem és folyna ki belőle a vér.Ezután elsápadtam és madnem elájultam,egész nap rosszul voltam,ugyan ezt éreztem mint most talán egy kicsit jobb volt mint a mostani helyzet.Ekkor is voltak a szememmel hirtelen bajok de nem emlékszem már hogy mi k...Ezután aludtam egyet és jól voltam másnap.Talán ez is közre játszhat akár.Bár nemtudom,talán ekkor történt valami maradandó.
2018. nov. 11. 03:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Ennek nagyon neurológiai szaga van, úgyhogy mars MRI-re, mert komoly is lehet.
2018. nov. 16. 15:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Most voltam korházba és elküldtek eeg-re de ahogy utánna olvastam az csak epilepsziára való,ct-t akartunk kérni de egyszerűen nem akarnak adni azt hiszik bolond vagyok és beképzelem magamnak a dolgokat ezért megint csak pszichológushoz kuldtek ahová nem fogok elmenni azért hogy írjanak fel valami nyugtatós szart...Nagyon félek mostanában egyre rosszabnak érzem...De mit csináljak ha senki nem segít....
2018. nov. 27. 12:24
 8/9 fbarnabas95 válasza:
háát.. le kell állni a herkával tesom XDDDD
2018. dec. 5. 06:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Remélem te is át éled egyszer ezt....És ne aggódj nem drogozom "TESÓ".
2018. dec. 7. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!