Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Festett szőke hajam van 2...

Festett szőke hajam van 2 hónapja nem festem mert nagyon száraz volt és vékony. Viszont az elmúlt két hónapban én vágtam belőle többször is sokat összesen. Szárazon vágtam. Létezik, hogy emiatt romlott tovább a minősége?? Tovább vékonyodott. 😥

Figyelt kérdés

Kb 12-14 cm-t vágtam le elsőre csak 3-at utána 5-6cm - t utána meg a többit hetente kb...

Most már totálon vagyok.

Milyen vitamint/hajvitamint érdemes szedni?

Bevált sampon, balzsam?

Joico?

febr. 10. 03:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen hosszú a hajad?

Nem a vágástól ment tönkre, az elvékonyosott, töredezett hajat nem tudod "vissza csinálni", kencékkel, balzsamokkal, azokkal jó esetben megelőzni tudod a kiszáradást.

El kell menni egy jó fodrászhoz, aki látja is, hogy milyen állapotban van a hajad, és annak alapján ad tanácsot.

Valószínűleg vágni is kell belőle, de a haj táplálását a még egészséges hajon érdemes elkezdeni, ha tönkre ment, nem tudod visszaépíteni, töredezésmentesíteni a hajszálakat.

Hullik is a hajad, vagy csak a szőkített része problémás?

Sokan átesnek hasonló problémán, és többnyire megoldás a hajvágással felfrissítés.

febr. 10. 05:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Most már épphogy a nyakam aljáig ér a hajam.

Ettől rövidebbre nem akarnám.

Így is levágtam rengeteget.

De mielőtt nekiestem akkor még nem volt ilyen brutális 😥

Az egész hajam szőke kivéve a lenövésem ami homlok felett kb másfél cm hátrébb több mint 2cm ott jobban nő.

A legfelső rétege a legrosszabb az szakad.., utána minimálisan jobb ahogy lentebb megy

De kb a közepétől jobb.

De 2cm - re nem vágatnám le mert akkor utána 1 évig ki sem lépek többet a házból.

Hullott is, de már nagyon kevés jön ki.

Gyógyszertári sampont vettem, meg pantene keratinos haj pakolást használok, de csak annyi hogy a töve szebb.

Meg mosom aznap viszonylat tűrhető.

Másnap már lapos.

3.ik nap viszket...

Joico - n gondolkozok, de 13eft próbálkozásért drága lenne...

febr. 10. 05:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szakember véleményét kérd, aki látja is a hajadat.

Nagy vqlószínűséggel csak annyi q gond, hogy a vegyszerektől tönkre ment, de a festetlen része egészséges.

Türelem kell hozzá, amíg megújul, az elvékonyodott, töredezett részt már nem tudod megjavítani, az egészséges hajat táplálva lehet a leromlás ütemét lassítani

febr. 11. 04:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.☺️

Találtam egy mester fodrászt.

Nagyon ügyes, sok elrontott hajazz hozott helyre.

De még hagyom nőni 2 és fél hónapot, hogy tudjon vágni vagy 4cm - t.

Aztán megint 2 hónap és megint vágás.

Meg ajánlotta a Loréal Professzionális fodrászkellékes hajsampont és pakolást addig is.

Meg veszek Tricovelt meg vitaminokat, b konplex, e vitamin, cetebe immuntrio - t.

Plusz sok víz, zöldség.

Csak hat :)

20 éve szőke a hajam.

Nagyon szerettem és egészen 1 évvel ezelőttig nem vomt baja.

Akkor volt egy műtétem akkor kezdett romlani.

Lehet már akkor abba kellett volna hagyni a, szőkét.

De még akkor is egész jó volt.

Egészen idáig.

Amúgy az aljával nem vokt baj.

A középső felső rész lett rossz.

Ott többet érte a nap festék, hajszárító, vasaló...

Azt mondta a fodrász azon lesz hogy helyrehozzuk.

Hát bő félév kelleni fog hozzá.

Viszont rövid lesz.

Aztán majdcsak megnő 🙂🙏😇🍀

febr. 11. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!