Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Festett szőke hajam van 2...

Festett szőke hajam van 2 hónapja nem festem mert nagyon száraz volt és vékony. Viszont az elmúlt két hónapban én vágtam belőle többször is sokat összesen. Szárazon vágtam. Létezik, hogy emiatt romlott tovább a minősége?? Tovább vékonyodott. 😥

Figyelt kérdés

Kb 12-14 cm-t vágtam le elsőre csak 3-at utána 5-6cm - t utána meg a többit hetente kb...

Most már totálon vagyok.

Milyen vitamint/hajvitamint érdemes szedni?

Bevált sampon, balzsam?

Joico?

#Festett szőke #Nem festem egy idehe# maganak vágtam sokat száraz hajat
ma 03:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen hosszú a hajad?

Nem a vágástól ment tönkre, az elvékonyosott, töredezett hajat nem tudod "vissza csinálni", kencékkel, balzsamokkal, azokkal jó esetben megelőzni tudod a kiszáradást.

El kell menni egy jó fodrászhoz, aki látja is, hogy milyen állapotban van a hajad, és annak alapján ad tanácsot.

Valószínűleg vágni is kell belőle, de a haj táplálását a még egészséges hajon érdemes elkezdeni, ha tönkre ment, nem tudod visszaépíteni, töredezésmentesíteni a hajszálakat.

Hullik is a hajad, vagy csak a szőkített része problémás?

Sokan átesnek hasonló problémán, és többnyire megoldás a hajvágással felfrissítés.

ma 05:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Most már épphogy a nyakam aljáig ér a hajam.

Ettől rövidebbre nem akarnám.

Így is levágtam rengeteget.

De mielőtt nekiestem akkor még nem volt ilyen brutális 😥

Az egész hajam szőke kivéve a lenövésem ami homlok felett kb másfél cm hátrébb több mint 2cm ott jobban nő.

A legfelső rétege a legrosszabb az szakad.., utána minimálisan jobb ahogy lentebb megy

De kb a közepétől jobb.

De 2cm - re nem vágatnám le mert akkor utána 1 évig ki sem lépek többet a házból.

Hullott is, de már nagyon kevés jön ki.

Gyógyszertári sampont vettem, meg pantene keratinos haj pakolást használok, de csak annyi hogy a töve szebb.

Meg mosom aznap viszonylat tűrhető.

Másnap már lapos.

3.ik nap viszket...

Joico - n gondolkozok, de 13eft próbálkozásért drága lenne...

ma 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!