Göb jellegű a hüvely és a végbél között?
Figyelt kérdés
Egy ideje jelentkezett, hogy a huvely alatt, de vegbel fölötti részen tapintottam egy göb szerű dolgot. Puha, szinte be is lehet nyomni, fekve szinte el is tűnik, de kis jarkalas után újra elő is jön. Először azt hittem aranyér, de nem belülről jön, tehat nem az. Társul mellé, hogy WC után szinte bármeddig törölhetném magam, mindig lenne a papíron, így nedves torlot is használok mar, de van h így sem ürül ki rendesen. Nem tudom lehet e összefüggés. Egyéb tünetet nem okoz, nem fáj , néha esetleg csak ha hirtelen leülök és megnyomódik. Voltam azóta már nőgyógyásznal, de más panasszal így el is terelődött sajnos, most új időpontra várok, addig jutott eszembe, hátha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban. Továbbra is tartom, nem vagyok orvos, tehát az okoskodók kerüljenek.tegnap 22:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!