Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Megúszhatjuk amputáció nélkül?

Megúszhatjuk amputáció nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

84 éves papámnak üszkös a lába. Jelenleg kórházban van a végtag-sebészeten. Szüleim vitték be, de jelenleg ők is olyan állapotban vannak, hogy érdemi információt nem tudtam kiszedni belőlük, hogy van e bármiféle más megoldás, mit mondott az orvos. 2 nap múlva történne az amputáció, de mi ezt semmiképp nem szeretnénk. Mindig is egy örökmozgó volt, és tudom, hogy belebolondulna, ha arra ébredne, hogy ....... 2x volt Strokeja, egy infarktusa, beszélni csak összegfüggetlenül tud emiatt. Szombaton került be, sajnos a kezelőorvosával nem tudtam beszélni, csak az ügyeletessel orvossal, aki épp akkor látta először, így sok mindent ő sem tudott mondani. Elmondása szerint Ő ezt nem tudja felülbírálni.

Nincs, nem e létezik bármi, BÁRMILYEN más megoldás, mind1, hogy mi, hogy ne kelljen amputálni? (Pénz nem számít, ez csak azért írom, ha ezen múlna)

{Azért reménykedem, mert anno nekem is volt egy elég komoly hasnyálmirigy gyulladásom, amit szintén műteni kellett volna, de hosszas huzavona után addig-addig (elnézést) cigánykodtam, még sikerült megegyezni úgy, hogy mindenféle gyógyszert, infúziót, "kísérleti" gyógyszereket belém tömtek, és most itt vagyok. Persze ezt megelőzte egy halom papír, amit alá kellet írnom.}

Most is valami hasonlót szeretnék, csak esélyt adni neki, legalább megpróbálni. Vérfertőzés esélye egyenlőre még nem áll fenn, azért szeretném. Ha arról van szó, a felelősséget én természetesen vállalom, ha az én hülyeségem miatt történne bármi is. Kérlek, segítsetek.

Ha hülyeséget írtam, elnézést, nemigazán vagyok otthon a témában, de mindenképp a legjobbakat szeretném.

Köszönöm!

#amputáció #üszkös láb
2018. nov. 4. 22:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó, gyógyítsd csak magadnak, de egy válságos állapotban lévő betegnek NE AJÁNLGASD A KURUZSLÁSAID!!!!

Tartsd meg magadnak, hacsak nem tudod KÉTSÉG KÍVÜL BIZONYÍTANI, hogy hatásosak a mantráid!

Ugye nem vennéd a lelkedre egy ember halálát?

Azért egy üszkösödés nem egy egyenlő a náthával. Majd ha a te lábad hal el, kenegesd kamillával! De másnak NE AJÁNLGASD!

2018. nov. 4. 23:09
 12/19 anonim ***** válasza:
39%
Gondolom nagy a baj, ha amputálni akarják a lábát. Régen hallottam egy ismerőstől, hogy a rokonának is le akarták vágni, és ő minden nap ezüstkolloiddal mosogatta, és nem kellett levágni. Persze én nem tudom a te rokonod milyen állapotban van? A műtétig, ha ezt megpróbáljátok, akkor szerintem nem veszítetek vele semmit. Hátha használ.
2018. nov. 4. 23:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Utolsó: Lilás/fekete a lába majdnem térdig.
2018. nov. 4. 23:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Én meg azt hallottam, almamaggal - egy darabbal, és csak délben - kell kenegetni az elhalt lábat. Persze amíg a vérmérgezés el nem viszi szerencsétlent. Így is lehet "gyógyítani", menjünk vissza a középkorba!
2018. nov. 4. 23:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Azért lilás/fekete a lába kérdező, mert már elhalt!!!

Az élete fontosabb, mikor még protézissal éveket élhetne, vagy az, hogy a laikusok milyen megbízhatatlan "csodaszereket" tudnak anonim firkálni?

2018. nov. 4. 23:39
 16/19 A kérdező kommentje:
Igazad/igazatok van. Beszélek holnap az orvossal, és akkor lesz aminek lennie kell. Bár nagyon sajnálom, azért reménykedtem...
2018. nov. 4. 23:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is sajnálom a papádat! :(

De inkább éljen egy lábbal - később kaphat művégtagot - mint hogy elmenjen vérmérgezésben, vagy embóliában. Ezért nem szabad ilyenkor sokat várni. Jobbulást kívánok Neki!

2018. nov. 4. 23:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :(
2018. nov. 5. 00:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Magánklinika. Az állami gyógyászatban híresek vagyunk arról hogy mi amputálunk a legtöbbet a környéken.

Valaki ideírta a Reiki-t, meg szellemgyógyászatos kamut, azt inkább hagyjátok ki. :D Volt részem reikis emberekben, apám is egy reiki maestro "kezei között" halt meg, miközben lehet hogy ha nem hülyít be minket, még élhetett volna. Egy kamu az egész.

Szóval magánklinika.

2018. nov. 16. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!