Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meguszhatjuk ujjabb antibiotik...

Meguszhatjuk ujjabb antibiotikum nélkül?

Figyelt kérdés
A kis lányom december vège óta 3 szor szedett antibiotikumont felső illetve alsóleguti megbetegedesek miatt.Most ismét köhogni kezdett eleg ronda sárga a náthaja.voltunk orvosnál aki irt antibiotikumot,de kétszer adtam neki alergias lett rá.Vissza vittem a dokihoz,nem írt helyette másikat.Egy hét el telt lassan a köhögese szépen rendeződik,náthája is mulandóban sürven fujjuk de lenyegesen jobb,de még most is sárgás.Hetfőn mehetne oviba,de ma reggel füle fájt.Adtam neki cataflan cseppet azóta nem fàj.Mennyi az esélye,hogy megusszuk doki,illetve antibiotikum nélkül?

#Fülfájàs
2017. márc. 4. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért beteg megint mert nem lett vegig szedve az antibiotikum es igy az semmit sem ért. Az orvosnak kellett volna másikat felirnia.

Próbáljátok meg mégegyszer mert ha nincs kezelve rendesen akkor szövődmények alakulhatnak ki es ujra vissza fog esni!

2017. márc. 4. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy munkahely, meg minden...

De ki kell kúrálni rendesen. Nem félegészségesen visszavinni. Borzalmas a mostani járvány, a többi szülő is a munkahelyét féltve félig taknyosan viszi vissza a gyerekét, rá fognak fertőzni neki. Otthon kell tartani és hagyni, hogy teljesen meggyógyuljon a lányod!

2017. márc. 4. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is ,de most vissza viszem akkor talàn ír.Én sem ertettem miért nem írt helyette.Rà is kerdeztem aztmondta nem szükséges.Eddíg úgygondoltam igaza volt,de most ez a fülfàjàs megrémített ja és persze hétvége van.
2017. márc. 4. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
mindenképpen végig kell csinálni az antibiotikumkúrát, szükség esetén a doki gyógyszert válthat, de mindet be kell szedni
2017. márc. 4. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!