Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Érdemes a sugárkezelést engedni?

Érdemes a sugárkezelést engedni?

Figyelt kérdés
Édesapám áttétes gége rákos. Áttét van a nyakán egy óriási 10x6 cm-s plusz a tüdejébe is találtak áttétet. Rohamosan Romlik az állapota.Hetek alatt nőtt ekkorára az áttét. 1 hónapja még semmi baja nem volt. 2 hete került kórházba hátfájással. Azóta gégemetszést és hasi szondát csináltak neki. Majd haza engedték azzal, hogy maximum néhány hete van hátra és azt töltse nyugalomban. Már járni sem tud. Most volt az első kontroll a gége kanül csere miatt erre most kiírták egy sor vizsgálatra UHT stb.... és még sugárkezelést is tervbe vettek de azt is elmondták hogy maximum 1-2 hónap így is. Minden napra előjegyezték valami vizsgálatra a jövő hétre ambulánsan. Nagyon nehezen viseli az utazást mert fájdalmai vannak a mozgatástól. Van értelme további szenvedéseknek kitenni? A sugárkezelésre minden nap járni kellene. A mai utazás is nagyon kimerítette. Miért kell most hirtelen mégis ez a sok hűhó ha semmi reményt nem látnak nyíltan meg is mondták. Édesapám rám bízta a döntést de hajlik szerintem afelé hogy nem szeretne sugárra járni bár szerintem nincs teljesen tisztába vele hogy meg fog halni mindenképp.

2018. okt. 12. 21:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem :(
2020. febr. 20. 21:37
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. febr. 20. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!